Marijana Mićić: "Pinkove zvezdice" su fantastične, a reakcije žirija zanimljive

Marijana Mićić: "Pinkove zvezdice" su fantastične, a reakcije žirija zanimljive

Autor: | 19/09/2014

0

Od večeras, svakog petka na TV "Pink" družićemo se sa "Pinkovim zvezdicama", mladim talentima uzrasta od devet do petnaest godina, koji će se boriti da osvoje prvo mesto u ovom šou programu. Kroz takmičenje vodiće ih Marijana Mićić, a nimalo laku odluku o tome ko je najbolji, iz emisije u emisiju donosiće žiri koji čine: Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković i Hari Mata Hari. Kao i u "Pinkovim zvezdama", članovi žirija i ovde će sedeti na specijalnim stolicama koje se dižu i spuštaju. Na snimanjima će sve vreme biti roditelji mladih takmičara, rodbina i prijatelji. Svoje miljenike pratiće i bodriti iza scene.
- Klinci su fantastični. Svi su veoma talentovani, ali su mi reakcije žirija najupečatljivije - kaže Mićićeva i dodaje:
- Videti njihova lica koja pokazuju iznenađenje kada ugledaju ko peva neku numeru, neprocenjivo je iskustvo. Bilo je i suza i smeha, ali najviše me je dirnula njihova samosvesnost i to što uopšte nemaju tremu. Oni su došli da se igraju i to se baš oseća.
Direktor televizije Željko Mitrović kaže da je ubeđen da će ovaj format, namenjen deci, biti veoma gledan, jer su njihove glasovne sposobnosti odlične.
- Da žive na nekoj drugoj geografskoj dužini ili širini mnogi od njih već bi bili velike zvezde - istakao je Mitrović.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti