Petar Božović: Supruga mi je vratila veru u život

Petar Božović: Supruga mi je vratila veru u život

Autor: | 19/09/2014

0

Glumac Petar Božović presrećan je zbog toga što je 13. septembra stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom emotivnom partnerkom Snežanom Mladenović. Osmu deceniju života on provodi kao da mu je dvadeset godina. Oženio se i ne krije radost zbog toga. Kako kaže, dugo je razmišljao da li da se ženi drugi put, doneo je odluku i misli da je „završio“ ljudski. „Doktor za ljubavne probleme“, kako su ga prozvali posle uloge u filmu „Čekaj me, ja sigurno neću doći“, nekada je delio savete ranjenima od ljubavi, a sada s radošću opisuje kako se život promeni kada čovek nosi burmu.
- Vodio sam se ljubavlju, najlepšim osećanjem na svetu. Otkako sam u braku, drugačije gledam na okolinu. Osećam da me brak činim boljim i prema sebi i prema drugima - kaže Božović za „Blic“.
Glumac se odlučio da sudbonosno „da“ izgovori samo u krugu porodice i kumova. Osim što je osećao da nije prikladno da pravi velike žurke na koje će pozvati kolege, prijatelje i mnogobrojnu rodbinu, Božović je slavlje upriličio bez muzike.
- Živimo u vremenima punim nesreće i više nismo mi deo sveta, već je i svet deo nas. Činilo mi se, da mi u ovom zrelom dobu ne priliči da pravim velika slavlja. Slavlje je u nama, a to je ono najvažnije - ispričao je glumac za „Blic“. Umesto tamburaša, narodnjaka i tradicionalne svadbe, Božović je, u svom stilu, posvetio i izrecitovao stihove svojoj „boginji“ Snežani.
- Nije bilo pesme, a ja sam sadašnjoj gospođi Božović izrecitovao „Najlepše je ovo lice Božovića porodice“ - završio je Božović.
Glumac je ranije pričao da ga je Snežana osvojila time što je lepa i normalna, ali je isticao da su to samo njene najbolje karakteristike, a da joj ne manjkaju ni ostale vrline koje je za njega čine posebnom ženom.
Petar Božović ne krije da mu je Snežana, kada su se upoznali, u maju pre nekoliko godina, vratila veru u život i pokazala mu da čovek i kada zađe u neke godine može da oseti radosti koje do tada nije. Pričao je da je ona dar od Boga i da najviše voli da joj ugađa, da je čuva i pazi.
- Kada vam ljubav stavi ljubičaste naočare na oči, onda svaku sitnicu vidite u lepim bojama - kaže Petra za „Blic“.
Veza doajena srpskog glumišta i njegove supruge, kako saznajemo, otpočela je pre nekoliko godina na Zlatiboru u Centru za mršavljenje „Čigota“, a „Kurir“ otkriva nepoznate detalje o njihovoj ljubavi.
- Moja Sneža je iz Beograda, a upoznali smo se u Čigoti, gde smo oboje boravili. Sedeo sam pored recepcije kad je ona došla da traži peškir, a ja prokomentarisao: „Dajte joj dva.“ Tada smo se pogledali i odmah zaljubili - rekao je Božović za „Kurir“.
Snežana se zahvalila na čestitkama povodom venčanja, ali ovim povodom nije želela da daje izjave.
Nemojte se ljutiti što vam neću dati izjavu. Pitajte Peru sve što vas zanima jer ja nisam javna ličnost - rekla je gospođa Božović.
Inače, popularni glumac iza sebe ima trogodišnji brak i sina Draška, a novu suprugu upoznao je u poznim godinama.
- Da, to je nešto najlepše što mi se desilo. Kad malo uspori i zađe u godine, čoveku deluje kao da je sve prošlo i da više ništa ne može da ga iznenadi. A onda mi se desila Snežana. To je stvarno dar od boga i mislim da sam to i zaslužio - rekao je Božović.
Glumca je Snežana osvojila jednostavnošću, a Peri je najteže palo predstavljanje nove devojke jedincu.
- Pozvao sam ga i rekao mu: „Sine, ja sam sa Snežanom i uskoro ćeš je upoznati“. A on me je pitao kakva je, na šta sam mu odgovorio da je lepa. Međutim, on kaže: „Lepa, imao si ti lepih žena i pre, nego - je li normalna?“ Odgovorio sam mu da jeste i to je njena najbolja karakteristika, a ne manjka ni u čemu drugom.
Petar Božović je, otkako je postao javna ličnost, važio za zavodnika koga žene obožavaju. Kako nekada, tako i sada, on je uvek isticao da mu to prija, ali da je on veran ženi koju voli. Prva žena Petra Božovića je bila glumica Marina Koljubajeva, s kojom ima sina Draška. Naslednik je glumcu podario unuku Anđeliju (7).

Izvor: Blic; Kurir

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: petar božović