Merjem Uzerli i Beren Sat na listi najlepših svetskih glumica

Merjem Uzerli i Beren Sat na listi najlepših svetskih glumica

Autor: | 22/09/2014

0

Jedan od najpopularnijih američkih internet portala "Hufington Post" i ove godine proglasio je uticajne žene koje su izgledom i lepotom, ali profesionalnim uspesima to zaslužile. Na listi su se, uz Beren Sat (30), koju publika pamti po ulozi Fatmagul iz serije "Izgubljena čast", našle i dve lepotice iz istorijske sage "Sulejman Veličanstveni" - sultanije Hurem i Mihrunisa.
Hurem, koju tumači nemačka glumica Merjem Uzerli (32), prošle godine bila je šesta na istom izboru. Tada ih je oduševila svojim prekrasnim plavim očima.

Glumice Beren i Merjem su najplaćenije televizijske turske zvezde, a cena bi zbog ovoga mogla da poraste i Mihrunisi. Atraktivna bivša manekenka Berak Tuzunatac (29) sve je zaintrigirala sjajnom linijom i zelenim očima.

- Beren se nedavno udala za dugogodišnjeg dečka Kenana Dogulua i čini se da joj brak veoma prija jer je sve lepša i jednostavno ostavlja bez daha - napisali su turski mediji nakon što su saznali da su se čak tri njihove glumice našle na listi najlepših žena sveta.

Finalni poredak još nije objavljen jer će čitaoci portala odabrati koja im je najlepša. Na listi su, osim tri Turkinje, i svetski poznate dame poput Monike Beluči i Rijane. Lane je pobedu odnela Dženifer Aniston, dok je drugo mesto osvojila Mila Kunis.

Autor: Life Content
Foto: PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin