Dragana Mirković: Uzbudljiv vikend u Minhenu

Dragana Mirković: Uzbudljiv vikend u Minhenu

Autor: | 23/09/2014

0


Iako su pripreme za predstojeći veliki solistički koncert u Beogradu, do kojeg je ostalo manje od dve nedelje, u jeku, pevačica Dragana Mirković vikend je provela u Minhenu. Naime, Dragana je u pratnji svog supruga Tonija Bijelića, a na poziv dugogodišnjeg prijatelja Hanesa Rufa, jednog od direktora „Mercedesa“, prisustvovala gala večeri pod nazivom „Sport for good“ u organizaciji „Laureusa“, sportskog pandana „Oskaru“. Na ovoj humanitarnoj manifestaciji koja je održana u hotelu „Bayerische Hof“ u Minhenu i na kojoj su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti Evrope, prikupljeno je 600 hiljada evra, a novac će biti usmeren u razne humanitarne organizacije koje podržavaju socijalno ugroženu decu i omladinu.

Dragana je plavim tepihom prošetala u haljini brenda „Cavalli“ i veče provela u društvu Borisa Bekera i legendarnog fudbalera i trenera Franca Bekenbauera.

Sutradan je na programu bio opušteniji provod na otvaranju Oktobarfesta. Kao što nepisano pravilo nalaže, za ovu priliku odeva se narodna nošnja Bajerna. Dragana je kupila „dirndl“ i tako se adekvatnim stajlingom utopila u masu na minhenskoj „livadi“ Oktobarfesta. Međutim, Gaga se nije odlučila za klasičnu haljinu, već za moderniju verziju nošnje sa kožnim pantalonicama i šeširom u crvenoj boji.

VIŠE FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE OVDE

Više informacija i fotografija + veliki intervju samo u štampanom izdanju Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 25.09.2014.

Autor i foto: Svetlana Nenadović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti