Boris Beker sa suprugom Lili Kersenberg posetio Oktobarfest

Boris Beker sa suprugom Lili Kersenberg posetio Oktobarfest

Autor: | 23/09/2014

0

Nekadašnji teniser Boris Beker se proteklog vikenda sa suprugom, holandskom manekenkom Lili Kersenberg, zabavljao na Oktobarfest proslavi u Minhenu. Četrdesetšestogodišnji teniski stručnjak i trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, sa porodicom živi u švajcarskom gradiću Švic, a rodnu Nemačku posećuje kad god mu se za to ukaže prilika. Ovog puta u Minhen je otišao povodom otvaranja 181. Oktobarfesta, čuvenog nemačkog festivala piva i folklora.
Takođe, u Minhenu je održano i humanitarno veče "Laureus" fondacije, koja na različite načine pomaže mladim ljudima u 34 države, za šta je do sada prikupila više od 60 miliona evra. I ovoga puta su brojne poznate ličnosti došle da svojim prisustvom, ali i novcem, uveličaju "Sport za dobro" projekat ove fondacije. Među njima i Boris.
Dok se njegova supruga Lili zabavljala sa prijateljicom, Boris je vreme provodio u društvu atraktivnih devojaka ispijajući pivo.
- Bila je ovo teška noć - napisao je Boris Beker uz fotografiju koju je objavio na društvenim mrežama po završetku svečanosti na kojoj je prikupljeno 600.000 evra.
Inače, par je u braku pet godina i imaju četvorogodišnjeg sina Amadeusa.

Autor: Life Content
Foto: Boris Becker / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin