Alisa Milano: Posvećena majka Mila i Elizabele

Alisa Milano: Posvećena majka Mila i Elizabele

Autor: | 23/09/2014

0

Američka glumica Alisa Milano po drugi put se ostvarila u ulozi majke. Ona i njen suprug, holivudski producent Dejvid Baljari postali su roditelji devojčice, kojoj su dali ime Elizabela. Bračni par već ima sina Mila, čiji je rođendan samo nekoliko dana pre njegove sestre, a roditelji nisu mogli da mu daju lepši rođendanski poklon. Ponosna mama ovekovečila je prvi susret njenih mališana, a crno-belu fotografiju na kojoj se vide Milove ruke koje drže Elizabelu glumica je podelila sa svojim pratiocima na "Instagramu".
"Milov prvi susret sa sestricom", napisala je u opisu fotografije, a potom podelila i fotografiju nastalu pre tri godine u porodilištu, kada je na svet donela sina prvenca.
- Na današnji dan pre tri godine rodio se moj sin, a ja sam ponovo rođena - napisala je četrdesetjednogodišnja Alisa. Glumica je nedavno otkrila da je druga trudnoća bila problematičnija od prve, jer je imala nesnosne mučnine, a u prvoj trudnoći ih nije osećala. Okrila je da će roditi devojčicu. Popularna dobra veštica, koju je televizijska publika zavolela u seriji "Čari", sve vreme trudnoće snimala je seriju "Ljubavnice". Ostaje da se vidi koliko će jedna od glavnih junakinja biti van seta, posvećena porodici i njenom novom članu.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin