Leonardo Dikaprio objavio prvu fotografiju na Instagramu

Leonardo Dikaprio objavio prvu fotografiju na Instagramu

Autor: | 24/09/2014

0

Glumac Leonardo Dikaprio odlučio je da poput drugih poznatih ličnosti otvori nalog na društvenoj mreži Instagram. On je juče objavio prvu fotografiju na svom profilu. Leo je poznat kao veliki borac za očuvanje prirodne sredine, te je na svom Instagramu postavio fotografiju sa Ban Ki Munom, koja je snimljena na samitu "Climate 2014" gde je se govorilo o podizanju svesti kada je reč o uništavanju života na Zemlji.
- Danas imam privilegiju da govorim u Ujedinjenim Nacijama, na samitu "Climate 2014" na kojem će svetski lideri razgovarati o koracima koje će preduzeti u borbi protiv klimatskih promena. Hvala generalnom sekretaru Ban Ki Munu - napisao je glumac juče uz prvu objavljenu fotografiju.
- Kao glumac, glumim, to radim za život. Igram izmišljene uloge koje često rešavaju izmišljene probleme. Verujem da ljudska vrsta na isti način gleda na klimatske promene, kao na nešto izmišljeno, pretvarajući se da klimatske promene nisu stvarne i da će nekako nestati same od sebe - poručio je Leo u svom govoru.
Leonardo je potom objavio i fotografiju američkog predsednika Baraka Obame, dok drži govor, a potom se fotografisao i sa nekadašnjim prvim čovekom SAD, Alom Gorom.
Inače, glumca je za samo 24 časa "zapratilo" 230.000 korisnika ove društvene mreže.

Autor: Life Content
Foto: Leonardo Dikaprio / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin