Bred Pit: Karijera mi više nije prioritet

Bred Pit: Karijera mi više nije prioritet

Autor: | 30/09/2014

0

Oskarovac Bred Pit "otvorio je dušu" nakon što je konačno sklopio brak sa Anđelinom Džoli, te je u intervjuu za "GQ" magazin otkrio i da mu karijera više nije prioritet.
- Ne bih rekao da je brak samo titula, zvanje. Ima u braku i nečeg više od toga - rekao je Bred Pit u intervjuu za novembarsko izdanje britanskog magazina "GQ".
On i Anđelina Džoli upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", dobili su troje dece i usvojili još troje, a krajem avgusta konačno su postali muž i žena.
Džordž Kluni, Pitov prijatelj, prošlog vikenda takođe se oženio, pa je glumac iskoristio priliku da prokomentariše njegovu izjavu da je "Bred nedostupan".
- Pa, znate, Džordž je vrlo dostupan. On je naš najbolji predstavnik. I još je veoma smešan, pa je zabavno biti u njegovom društvu. Izgleda da sam ja uvek pomalo sa strane... Volim da budem sam. Po prirodi sam tih - rekao je Pit.

U razgovoru za “GQ” glumac se takođe osvrnuo na svoju karijeru.
- Veoma sam izbirljiv kada su u pitanju reditelji s kojima treba da radim. Gotovo uvek moram da govorim 'Ne'. To je najmoćnija reč u šou-biznisu. Posao mora da bude vredan toga da odem i ostavim porodicu na izvesno vreme - rekao je Bred.
Polako usporavam karijeru i koncentrišem se na druge stvari. I iskreno, želim da što više vremena provodim sa decom dok ne odrastu i odu - rekao je Bred.
Na pitanje šta misli o sreći, Bred Pit je dao zanimljiv odgovor.
- Uvek sam mislio kako je sreća precenjena. Teška vremena dovode nas do boljih stvari - nekad dobiješ a nekada izgubiš - rekao je glumac.

Izvor: Blic
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti