Vesna de Vinča: Finalne pripreme za Miss Srbije u Porto Karasu

Vesna de Vinča: Finalne pripreme za Miss Srbije u Porto Karasu

Autor: | 30/09/2014

0

Kako se takmičenje za Miss Srbije 2014. polako približava, Vesna de Vinča sa učesnicama trenutno boravi na pripremama u Porto Karasu gde svakodnevno vredno rade. Dan u predivnom rizortu u Grčkoj počinje ranim treninzima, nakon čega traju celodnevna snimanja. Pod rukovodstvom kreativnog direktora Nebojše Pilipovića Pila, fotografisanja se odvijaju na nekoliko punktova u okolini hotela, gde su same lokacije vrlo slikovite. Svi prisutni iz kompanije "Miss Yu" su veoma zadovoljni što su devojke za jako kratko vreme veoma napredovale i što je primetno da se svaka od njih bori za svoju poziciju.
- Fotografkinja Sara Popović je na VIP plaži ispred rizorta izvukla maksimum iz naših lepotica, u kupaćim kostimima. Devojke su se dobro pokazale i tokom fotografisanja modnih editorijala Boška Jakovljevića i Marije Celić. Fotografisanja se rade i na sportskim terenima, a devojke su naročito bile uzbuđene kada su snimale u ergeli, gde je bilo potrebno da jašu konje – tvrdi Vesna.
Ona će se sa devojkama uskoro vratiti u Beograd gde ih osmog oktobra očekuje veliko finale takmičenja u studiju televizije "Pink" u Šimanovcima.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vesna de Vinča

Najnovije vesti