Monika Beluči: Pleni pažnju savršenim izgledom i u pedesetoj godini

Monika Beluči: Pleni pažnju savršenim izgledom i u pedesetoj godini

Autor: | 01/10/2014

0

Glumica Monika Beluči juče je proslavila 50. rođendan. Ova zanosna lepotica rođena je 30. septembra 1964. u italijanskom selu Čita di Kastelo u Umbriji, kao jedino dete vlasnika transportnog preduzeća i slikarke. Uspešnu karijeru započela je kao model kada joj je bilo svega 16 godina. Na Univerzitetu u Peruđi studirala je pravo, a nastavila je da radi kao model da bi zaradila novac za školovanje. Glumačku karijeru započela je početkom devedesetih godina prošlog veka u filmovima "La Riffa" i "Drakula".
Retka kombinacija savršenog lica i zanosnog tela Moniki je vremenom donela titulu seks-simbola, a mnogi je smatraju jednom od najlepših žena sveta.
Belučijeva se tokom karijere više puta obnažila, kako za potrebe filmova, tako i za reklamne kampanje.
- Ne plašim se golotinje jer za mene ništa nije lepše od nagog tela. Upravo tako moguće je doživeti neverovatne emocije i izraziti se potpuno drugačije. Svoje telo tretiram kao objekat i verujem da je to sjajno pošto je ono deo mog posla, a kada tako postavim stvari, s njim mogu da radim šta god poželim. Takav stav nudi mi najviše slobode, a kada nisam stegnuta, mogu da dam najviše od sebe kao glumica. S druge strane, odavno se bavim modom i navikla sam da se slikam naga pa mi na setovima češće predstavlja problem da se poljubim s nekim, nego da se skinem - iskrena je Monika koja je o svom izgledu jednom prilikom izjavila:
- Lepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš da je iskoristiš. Osećam se dobro i prijatno u svom telu, ali ne zbog toga što sam lepa. Poznajem mnoge lepe ljude i njihovi životi su jednostavno užasni. Jako su nesigurni u sebe...
Pojavila se u pedesetak filmskih ostvarenja. Monika poslednjih meseci često boravi na relaciji Trebinje-Mećavnik, gde sa Emirom Kusturicom snima ratnu dramu "Na Mlečnom putu".
Tokom petnaest godina dugog braka sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom rodila je dve kćerke - Devu (2004) i Leoni (2010). Par se razveo prošle godine.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: monika beluči