Nina Seničar: Pomaže ženama u Avganistanu

Nina Seničar: Pomaže ženama u Avganistanu

Autor: | 01/10/2014

0

Manekenka i glumica Nina Seničar ličnim zalaganjem bori se za prava žena i njihov bolji položaj u društvu, a nedavno je tim povodom boravila u Avganistanu, o čemu je obavestila i svoje pratioce na Instagramu. U opisu fotografije srpska lepotica navela je razloge zbog kojih je posetila ovu azijsku zemlju.
- Sa neprofitnom organizacijom „Pangea“ posetila sam Kabul gde sam upoznala žene koje su hrabre i divne, uprkos teškoćama i nasilju koje doživljavaju svakog dana. Shvatila sam koliko naše malo njima može da znači. Pokušala sam da im pomognem koliko sam mogla, a vi to možete učiniti sa mnom – napisala je Nina, uz link ka sajtu na kome se mogu naći informacije o privatnim donacijama.
Poznata Novosađanka uskoro će promovisati svoj novi film „Sve najlepše“, koji će narednog četvrtka u Rimu biti premijerno prikazan. Nina je našla načina da spoji lepo i korisno, pa će joj pratilac na crvenom tepihu biti osoba koja donira sredstva organizaciji sa kojom humana glumica godinama sarađuje. Srpska lepotica sve je uspešnija i u Holivudu, a zadovoljstvo na poslovnom planu prati i ono na privatnom. Naime, Seničareva je duže vreme u skladnoj vezi sa kolegom, britanskim glumcem Dominikom Adamsom, ali u javnosti ne iznosi detalje njihovog odnosa.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Nina Seničar / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još