Jelisaveta Orašanin: Posvećena momku i prijateljima

Jelisaveta Orašanin: Posvećena momku i prijateljima

Autor: | 02/10/2014

0

Mlada i ambiciozna glumica Jelisaveta Orašanin, koja je ostvarila veliki uspeh još na početku karijere, a paralelno sa tim već četiri godine je u srećnoj vezi sa devet godina starijim kolegom Vukom Kostićem, ovog leta odlučila je da se upusti u pravu malu žensku avanturu. Kako njen emotivni partner, sa kojim godinama letuje u Crnoj Gori, ove godine zbog poslovnih obaveza nije imao vremena za odmor, dvadesetpetogodišnja brineta provodila se u društvu sestre Milice, drugarica i kolega sa klase.
Atraktivna umetnica veliki deo odmora provela je u Kotoru, gde ima porodičnu kuću, ali je boravak na Crnogorskom primorju iskoristila i za obilazak Budve, luke Porto Montenegro u Tivtu i drugih zanimljivih lokacija. Najlepša je bila poseta Ulcinju i Adi Bojani, gde su joj društvo pravili mnogi prijatelji sa klase, među kojima i Miloš Biković, Tamara Dragićević, Ivan Mihajlović i drugi. Pozitivna energija i vedar duh nisu je napuštali, pa je umesto planiranih pet sa svojim "klasićima" provela petnaest dana.

Po povratku iz Crne Gore Jelisaveta se posvetila drugarici Marini koja živi u Londonu, i sa njom otputovala na malo grčko ostrvo Folegandros, dugačko svega trideset dva kilometra, koje broji sedam stotina stanovnika. Prijateljice su se tamo lepo odmorile, a u povratku posetile su Atinu. Tu nije kraj putovanjima poznate glumice, koja je sredinom septembra obišla i Berlin.
Posle uzbudljivog letnjeg perioda punog putovanja i druženja, Jelisaveta je potpuno spremna za novu sezonu na poslu, gde je očekuje mnogo izazova. S nestrpljenjem isčekuje premijeru debitantskog filma Nemanje Ćipranića - "Amanet", koja će biti u oktobru. Dobila je ulogu i u ostvarenju "Panama", reditelja Pavla Vučkovića, koji tek treba da počne da se snima, dok je pilot-epizoda serije "Mio i drag", u kojoj ima zapaženu ulogu, odlično prošla kod publike, pa se očekuje snimanje prvih epizoda.
I prošla sezona bila je veoma uspešna za mladu umetnicu, a najviše pažnje privukao je komad "Kad su cvetale tikve", u njenom matičnom Beogradskom dramskom pozorištu, u kome tumači jednu od uloga.
Dok se sprema za nove poslovne izazove, atraktivna glumica se nada da će njen emotivni partner uskoro imati nešto manji obim posla i da će njih dvoje uspeti da odu na zajedničko putovanje. Jelisaveta i Vuk u skladnoj su vezi skoro četiri godine, a godišnjicu će proslaviti u novembru na njen dvadeset šesti rođendan.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin