Porodila se bivša Ivaniševićeva žena: Goran prvi uzeo dete u naručje

Porodila se bivša Ivaniševićeva žena: Goran prvi uzeo dete u naručje

Autor: | 03/10/2014

0

Tatjana Dragović, bivša žena Gorana Ivaniševića, pre dva dana na svet je donela devojčicu kojoj je nadenula ime Luce. Tridesetšestogodišnja manekenka porodila se carskim rezom, dve nedelje pre termina, a porođaju u zagrebačkoj klinici "Podobnik" prisustvovao je otac deteta Vlaho Arbulić, ali i Tanjin bivši suprug Goran.
Navodno, dvadesetčetvorogodišnji Vlaho od sreće i uzbuđenja pao je u nesvest, te je bebicu u naručje prvi uzeo Ivanišević, piše hrvatski portal "24 sata" i prenosi da su roditelji male Luce pitali proslavljenog tenisera da devojčici bude kršteni kum.
Nekoliko dana pre porođaja Tatjana i Goran su uslikani u centru hrvatske prestonice. Naime, bivši supružnici su sa kćerkom Amber išli u kupovinu. Takođe, novopečenom ocu Vlahu nije smetalo ni kad su Goran i Tanja zajedno bili u Parizu gde su pratili "Roland Garros", pišu hrvatski mediji.
Njihova nesvakidašnja ljubavna priča počela je pre 16 godina kad je Goran ugledao Tatjanu na naslovnici jednog časopisa. U vezi su dobili dvoje dece, kćerku Amber i sina Emanuela, a bračne zavete izrekli su tek 2009. godine, nakon što je u javnosti otkrivena Goranova ljubavna afera s voditeljkom Vanjom Halilović. Teniser se tada javno izvinio svojoj partnerki, a par je potom oputovao u Ameriku, gde su se i venčali. Posle niza afera, Goran i Tanja razveli su se u aprilu 2013. godine.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin