Dragana Mirković koncertom u Beogradu obeležila tri decenije uspešne karijere

Dragana Mirković koncertom u Beogradu obeležila tri decenije uspešne karijere

Autor: | 04/10/2014

0

Dragana Mirković uspešno je proslavila 30 godina karijere. Ona je fantastičnim koncertom u Kombank Areni pred 20.000 ljudi obeležila ovaj važan jubilej.
Atmosfera na koncertu bila je fenomenalna i ovo je verovatno jedan od najdužih nastupa održan kod nas. Publika je sve vreme pevala u glas sa njom. Draganini fanovi definitivno su pokazali da su dugo čekali ovakav spektakl od svoje omiljene pevačice, a po njihovim reakcijama može se zaključiti da su dobili upravo ono što su priželjkivali.

Tačno u 21 čas koncert je otvorila pesmom "Jedini" koju je optevala akapela i posvetila je suprugu Toniju Bijeliću.
- Dobro veče, Beograde, dobro veče, dragi moji. Večeras slavimo jubilej. Ono čega sam se najviše plašila je da ne zaplačem, a tako mi malo fali - obratila se Dragana publici.
Mnogo koreografija i plesa, obeležilo je ovaj nastup, a Dragani su se na sceni pridružili i gosti - "Plavi orkestar" i Daniel Đokić.
Prvi gost na koncertu bila je Radmila Manojlović, a sa Draganom je nastupio i Hose Felisijano!

Dragana je pevala svoje hitove: "Biću njegova", "Vetrovi tuge", "Divlja devojka", "S vremena na vreme", "Volela bih da te vidim", "Mili, mili", "Do poslednjeg dana", "Dve sudbine", "Crni leptir", "Opojni su zumbuli", "Sedmi dan", "Varala bih varala", "Kad bi znao kako čeznem", "Dolaze nam bolji dani", "Još si meni drag" “Dolina kestenova”, “Uzeo si moje”, “Život moj”....

Dragani su podršku pružile mnoge kolege i prijatelji među kojima su: Zorica BrunclikMarko Bulat, Sneki, Snežana Đurišić, Tanja Savić, Ana Nikolić, Melina i Haris Džinović, Viki Miljković, Goga Sekulić, Sanja Đorđević...

Dragana Mirković dala je ekskluzivnu ispovest samo u najnovijem broju SCANDAL!-a, a ostale detalje sa koncerta od ponedeljka možete čitati samo u novom SCANDAL!-u.

Tekst: IVAN VUKOVIĆ, copyrighted
Foto i video: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin