Danijela i Stefan Buzurović: Svečanost za pamćenje

Danijela i Stefan Buzurović: Svečanost za pamćenje

Autor: | 04/10/2014

0

Istoga dana kada su pre godinu dana na svet dočekali sina jedinca Nestora, poznati televizijski par Danijela i Stefan Buzurović uz proslavu prvog rođendana organizovali su i krštenje sina. Svečani čin upriličen je u Sabornoj crkvi u Beogradu, na istom mestu gde je kršten i njegov otac, a u maju prošle godine u ovom pravoslavnom hramu zaljubljeni partneri jedno drugom izgovorili su sudbonosno "da". Voditeljka za magazin "Hello!" opisuje kako je izgledao taj radosni dan.
- Probudila sam se srećna kada sam videla Nestora kako se smeje, onda sam počela da mu pevam rođendansku pesmu, ali od suza radosnica nisam uspela do kraja da izgovorim reči pesme. Sačekala sam Stefana da se vrati sa posla. Kada sam videla svog muža, koga volim najviše na svetu, kako drži naše dete, nisam mogla da obuzdam emocije.
Pripreme za crkvenu svečanost nisu dugo trajale i raspoložena porodica uputila se na mesto krštenja.
- Krštenje je bilo izuzetno emotivno, jer smo suprug i ja na istom mestu sklopili brak, pa su emocije pristizale sa svih strana. Nestor je bio miran sve vreme, zaplakao je jedino kad mu je sveštenik pokvasio kosu, ali moram da priznam da je tog dan bio pravi heroj. Rekla sam Stefanu da se osećam kao pred najteži ispit u životu. Kada smo se venčavali, bili smo euforično srećni, ali nismo imali tremu. Sada nisam imala leptiriće, nego slonove u stomaku - duhovito kaže Beograđanka.
Pored roditelja i kuma Vladimira Draškovića, krštenju su prisustvovali najbliži članovi porodice. Na kraju ceremonije srećnim roditeljima obratio se sveštenik, poželevši im da dobiju i kćerku, pa još jednog sina, a potom i još jednu devojčicu, a supružnici su se uz široki osmeh složili da je to odličan plan. Po izlasku iz crkve svi su se uputili u beogradski restoran, gde su u veseloj atmosferi proslavili rođendan i krštenje svog mezimca.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Boško Karanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti