Dragana Mirković: Prezadovoljna dugoočekivanim koncertom

Dragana Mirković: Prezadovoljna dugoočekivanim koncertom

Autor: | 05/10/2014

0

Za Draganu Mirković (46) najveći utisak nakon uspešnog koncerta u Areni bilo je to što je među 20.000 gledalaca bio i čuveni Čola. Kada joj je suprug Toni saopštio da ju je legendarni pevač pohvalio, Dragana nije mogla da zamisli bolji kompliment.

- Suprug me je prvo poljubio i pružio mi ruku i rekao: "Česitam ljubavi, najbolja si na svetu!" Naravno da sam mu najbolja, ja sam njegova. Sve vreme mi je objašnjavao da je pričao u kolima sa Zdravkom Čolićem koji me je pohvalio. Ljudi, ja sam počastvovana, pa meni je Zdravko bio na koncertu. On nikada ne dolazi na koncerte. Jedva čekam da se vidim sa njim. On je najbolji čovek na svetu, učinio me je tako ponosnom, ja sam blagoslovena. Zdravko me je iznenadio dolaskom, srce mi je puno zbog toga - kaže za „Blic“ Dragana, sa kojom smo pričali na velikoj žurki koju je organizovala za prijatelje nakon nastupa.

Iako je pre četiri meseca imala saobraćajnu nesreću u kojoj je provredila leđa, na sceni je bila puna energije, ali i na proslavi.

- Skoro 15 godina nisam u Srbiji, nikada se nisam provlačila po medijima, a ipak imam ovakvu publiku. Bilo je još pesama koje su mi tražili da pevam, ali zbog kičme više nisam mogla da izdržim. Već sam pri kraju osetila bolove. Onakva publika ne samo da mi je bila vetar u leđa, već kao da me je tornado zavrteo, sve sam zaboravila - rekla je na kraju.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin