Adrijana Lima: Kćerke me održavaju u formi

Adrijana Lima: Kćerke me održavaju u formi

Autor: | 06/10/2014

0

Zahvaljujući perfektno izvajanom telu, skladnim crtama lica i zavodljivom pogledu, prepoznatljivo lice svetske modne scene Adrijana Lima dospela je u vrh svetskog modelinga, u kome se nalazi u društvu pet najplaćenijih top-modela. Tridesettrogodišnji "Viktorijin anđeo" zrači zadovoljstvom, iako se, posle pet godina braka, razišla sa suprugom Markom Jarićem, sa kojim ima dve kćerke. Četvorogodišnja Valentina i dve godine mlađa Sijena najveći su joj motiv i inspiracija da hrabro, sa osmehom na licu, korača kroz život. Zanosna Brazilka nedavno je boravila u Barseloni, gde je snimala katalog za novu kolekciju brenda "Desigual", čije je zaštitno lice, i tom prilikom magazinu "Hello!" otkrila je svoje dragocene savete o nezi i male trikove za instant ulepšavanje.

Pripadate grupi od pet najtraženijih manekenki na svetu. Šta vama to znači?

- Čast mi je što sam u društvu najboljih. Volim svoj posao i zahvalna sam životu na svemu što mi je pružio i na svemu što radim. Činim to iz srca i trudim se da dam maksimum.

Kako održavate vitku liniju?

- Kćerke me održavaju u formi. Obe poseduju neverovatnu količinu energije, izuzetno su aktivne i po ceo dan trčim za njima po kući. Majčinstvo je pravi blagoslov, bez obzira na to koliko napora  i strpljenja iziskuje. Od kada sam se  ostvarila u toj ulozi, postala sam lepša, ne samo spolja već i - iznutra. Uz to, nekoliko godina treniram boks, tri puta nedeljno odlazim na treninge, a i uravnotežena ishrana je takođe važan faktor.

Koliko pažnje pridajete izboru namirnica, da li sebi ponekad dozvolite užitak u brzoj hrani?
- Smatram da je pravilna ishrana izuzetno važna, a hrana koju konzumiramo održava se na našoj koži. Ljudi moraju da shvate da se sve što pojedemo, pre ili kasnije, odrazi na naš izgled. Bez obzira da li je reč o kosi, noktima ili tenu, sve postane očigledno, samo što se to nekada desi odjednom, a ponekad je potrebno da prođe nešto više vremena.

Imate li neku posebnu tajnu za negu kože?
- Trudim se da unosim što više tečnosti. Osim vode, dragoceni su sokovi od svežeg voća, a u toku dana pijem i kokosovu vodu. Sve to utiče na kožu, jer tečnost joj daje hidriran, zdrav i blistav izgled.

Ko je vama dao najbolji savet u vezi sa negom i izgledom?

- Rado se setim reči moje bake koja mi je često ponavljala da, ukoliko vam je u sopstvenoj koži udobno i ako ste lepi sebi, to će i drugi primetiti na vama.

Šta ženu čini lepom?
- Njen karakter i samouverenost, kao i sposobnost da sopstvene mane pretvori u svoje prednosti.

Delujete da ste puni samopouzdanja, kako to postižete?
- Majčinstvo me čini samouverenom i sigurnom u sve što radim.

Kako zamišljate sebe sa pedeset godina?

- Iako je sve promenljivo, trenutno mogu da kažem da bih volela da se bavim glumom. Mnogo mi se dopada ta ideja mada nisam sasvim sigurna da sam dovoljno talentovana. Ipak, želela bih da se okušam u glumačkim vodama.

Od svega što ste u životu radili, čime se najviše ponosite?
- Bez sumnje, svojim kćerkama Valentinom i Sijenom.

Šta vam je najveći oslonac u teškim trenucima?
- To su definitivno njih dve. Kada se nasmeju, odmah sve dođe na svoje.

Verujete li još u ljubav?

- Naravno, zašto ne bih?

Priredila: Deana Đukić, Life Content
Foto: adrianalima / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Adrijana Lima