Biljana Obradović: Sve je manje izazova

Biljana Obradović: Sve je manje izazova

Autor: | 06/10/2014

0

Emisija  "Biljana za vas" emituje se od 2008. godine, a nova, šesta sezona startovala je na kanalu Pink 2. Autorka i voditeljka ovog magazinskog izdanja Biljana Obradović spremna je za nove izazove, ekskluzivne intervjue i nove destinacije.
- Dobro znani koncept od 22 priloga nedeljno ono je u čemu ostajem dosledna - kaže Obradovićeva.
- Naravno, za novu sezonu spremna je ekskluziva. Pre dve nedelje sam se vratila iz Milana gde sam, tradiocionalno, prisustvovala gala večeri najpoznatije humanitarne organizacije za prevenciju virusa HIV - "Amfar".

Da li vama letnja pauza služi za odmor ili za traženje novih sagovornika, tema i ekskluziva?

- Nažalost, leto je za mene bilo radno, sa svega nedelju dana odmora. Kada sam mogla da pobegnem iz Beograda uglavnom sam odlazila na svetske događaje, ali kao zvanica. Prvo sam bila pozvana na događaj u Monte Karlu, koji su organizovale fondacija "Stelios" i princ Albert od Monaka, a zatim i u Sen Trope na prvu humanitarnu gala večeru Leonarda Dikaprija. Sve više volim da budem gost, nego da se nađem ispred kamere i radim (smeh).

Kako uspevate da stignete do najvećih svetskih zvezda? Otkrijte nam recept.
- Iza mene je 17 godina rada i mnogobrojni kontakti. Ali, ima sve manje izazova, jer mnogi dolaze u Beograd na koncerte ili da snimaju filmove, a većinu njih već sam intervjuisala. Sada biram samo ono što je meni posebno. Što se tiče recepta, to podrazumeva da kad si na "vrhu" tek tada borba počinje, jer je najteže - održati se.

Da li se emisija i dalje prikazuje i na lokalnim stanicama?
- Uz Pink 2, emisija ide na još 40 regionalnih stanica u Srbiji, kao i u Bosni i Republici Srpskoj. Imam tim sa kojim sarađujem, uređujem emisiju i bavim se kompletnom produkcijom i organizacijom. Ipak, danas je reč "lokalna" TV pomalo deplasirana, jer je skoro sve kablovska mreža.

Kako postižete da budete portparolka FK Partizan i da organizujete putovanja koja imamo prilike da vidimo u emisiji?

- Biti portparol velikog kluba kao što je FK Partizan veoma je lepa, ali odgovorna stvar koja iziskuje mnogo rada i vremena. Publika vidi samo konferencije koje nisu pet odsto rada portparola. Marketing tim Partizana sa Snežanom Filipović već je uigrana mašina. Zna se ko šta radi, koja su čija zaduženja, s tim što je to posao od 0 do 24! Kad treba, svi radimo sve. Sada putujem kada imamo pauze od nekoliko dana. Desilo se da sam na dan utakmice Partizana u Beogradu, protiv Totenhema, u Londonu imala zakazan intervju sa Lukom Evansom za film "Drakula". Propustila sam taj intervju, ali pošto je Liga Evrope važna, ostala sam uz Partizan.

Sa kojom svetskom zvezdom ste imali najbolja iskustva i koga biste sada najradije doveli u emisiju?
- Neke prevelike želje ne postoje. Toliko njih je prošlo kroz emisiju da ih se prisetim kad pogledam svoj si-vi. U lepom sećanju ostaju Ben Aflek, Dejvid Linč, Vin Dizel...

Da li su bolji sagovornici naše VIP ličnosti ili stranci?
- Svuda je isto - što su ostvareniji, to su normalniji.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin