Nebojša Glogovac: Usmeravam sinove da budu dobri ljudi

Nebojša Glogovac: Usmeravam sinove da budu dobri ljudi

Autor: | 08/10/2014

0

Slavni glumac Nebojša Glogovac (45) završio je snimanje filma “Branio sam Mladu Bosnu”, čija je premijera zakazana za 14. oktobar u Sava centru.
- Nisam imao prilike da pogledam taj film, ali čujem sve najbolje od onih koji su ga videli. Trajaće dva sata i četrdesetak minuta. Gusto je tkivo i film je jak - kaže Glogovac.
Dosta je filmova snimljeno u poslednje vreme, a svi kukaju da nema para u filmskoj industriji. Kako je to moguće, pitali smo Glogovca.
- Svi snimaju bez para, za neke polubudžete, u nekim smešnim uslovima... Posle 20 godina rada, produkcijski uslovi i okolnosti umesto da budu bolji, nazadni su. To je prilično poražavajuće zato što je budžet za film nula dinara - priča istaknuti glumac.
Nebojša ima sinove Gavrila (16) i Miloša (13), za koje ne veruje da će krenuti njegovim stopama.
- Ne pokazuju zasad te afinitete, nije im to nešto mnogo zanimljivo - kaže glumac i dodaje da mu je najbitnije da mu sinovi budu dobri ljudi.
- Usmeravam ih da budu svoji. Trudim se da im razvijam ono što prepoznajem u njima: upornost, čovekoljublje, dobar odnos prema prijateljima i životu... Podržao bih ih da se bave glumom, jedino ako bih video da tu ima materijala. Ako hoće da upropaste svoj život, ne bih ih podržao. Naime, ako nisu talentovani i hoće da probaju, ne bih im pomogao jer jedna od najgorih usluga je napraviti vezu nekome da ga prime na glumu, režiju, slikarstvo...
Popularni glumac nedavno je pokrenuo privatni biznis:
- Sa prijateljima sam uvezao desetak “segvej” vozila. U pitanju su ekološka vozila na dva točka koja se koriste za turistički obilazak grada. Vozilo je napravljeno sa četiri žiroskopa, a to znači da ne možeš nikako da padneš. Avion za sletanje koristi tri žiroskopa, a ovaj ima četiri - kaže Nebojša.

Izvor: 24sata

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin