Dženifer Lorens: Žrtva sam seksualnog zločina

Dženifer Lorens: Žrtva sam seksualnog zločina

Autor: | 09/10/2014

0

Mesec dana pošto su u javnost procurele njene golišave fotografije, dvadesetčetvorogodišnja glumica Dženifer Lorens konačno je progovorila o aferi i nazvala je seksualnim zločinom, a ne običnim skandalom. Naime, prošlogodišnja dobitnica Oskara u novom broju magazina "Vanity Fair" čije lepo lice krasi naslovnu stranu, otvoreno je govorila o suočavanju s posledicama napada hakera.
- To što sam poznata osoba i glumica ne znači da sam želela da se to dogodi. Ne mogu da verujem u kakvom svetu živimo -kaže Dženifer i dodaje kako je reč o njenom telu, te da joj je uznemirujuća činjenica kako se to uopšte dogodilo.
- Počela sam da pišem izvinjenje za javnost, a zatim sam shvatila da nemam razlog da se izvinjavam - kaže Lorensova i zaključuje kako je bila u zdravoj, dugogodišnjoj vezi na daljinu i nije videla ništa pogrešno u fotografisanju za svog partnera.
- To nije skandal nego seksualni zločin, a veb sajtovi koji su tako profitirali ostavljaju me bez teksta jer smatram neverovatnim takav način dehumanizacije i odnosa prema drugom ljudskom biću - zaključila je plavokosa glumica.
Dženifer je zatim ispričala kako su joj brojne kolege i prijatelji prilazili i komentarisali da su videli fotografije, što je nju strašno uvredilo.
- Zašto su to gledali? Ja im to nisam dozvolila - zapitala se zvezda filma "Igre gladi".

Autor: Life Content
Foto: Sipa, Vanity Fair

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin