Goca Tržan: Raša mi je izjavio ljubav pred celim bendom

Goca Tržan: Raša mi je izjavio ljubav pred celim bendom

Autor: | 10/10/2014

0

U poslednjih godinu dana javnost je saznala mnoštvo najintimnijih detalja iz privatnog života Goce Tržan, međutim, postoje i zanimljivi momenti koje popularna pevačica nije ranije podelila sa javnošću. Ona je, u emisiji „Iz profila“, kod Vesne Milanović priznala kako je tačno počela romansa između nje i Raše, te kako joj je on priznao ljubav i kasnije zaprosio.
- Sećam se da smo putovali na neki svirku i on je sedeo iza mene. Ja sva utučena, piše se i raspreda o mom razvodu na sve strane. 'Pljuje' me bivši muž gde god stigne, ja imam milion obaveza i 37 kilograma, nije mi ni do čega i samo u jednom trenutku čujem Rašu iza mene, koji govori sledeće: 'Goco, moram da ti kažem i priznam nešto ovako pred bendom. Znam da možda nije ni vreme, ni mesto, ali nikako ne mogu da te 'uhvatim' nasamo, pa nemam drugi izbor. Zaljubljen sam u tebe od kad sam te prvi put video', na šta ja počnem da se smejem - priča poznata pevačica.
Kako je priznala, iako su svi mislili da je ona "smuvala" Rašu, istina je drugačija.
- Svi su bili ubeđeni da sam ja 'smuvala' Rašu, a prava istina je da je on mene jurio i da sam ja bežala od njega šest meseci. Mada, sada kad razmišljam iz ove perspektive, mislim da sam počela da obraćam pažnju na njega od te izjave u kombiju, ali pošto je toliko mlađi od mene, na njega sam gledala kao na klinca, sve dok nisam shvatila da je on ustvari zreo i pravi muškarac.
Ono što joj je bilo najvažnije je činjenica da je njena kćerka Lena, Rašu odmah prihvatila, iako ga je upoznala tek posle godinu i po dana njihove veze.
- Nisam želela da Lenu upoznajem sa Rašom sve dok se nisam uverila da je to ozbiljna priča. Jednostavno nisam želela da traumiram dete novim muškarcem u svom životu, a da se ispostavi da ga posle mesec - dva nema. Kada sam shvatila da je to jedna ozbiljna priča, predstavila sam ga Leni kao svog dečka i ona je bila ta koja ga je pitala da živi sa nama. Njih dvoje se obožavaju i to mi je jako bitno. On na nju gleda kao na svoje dete i to je najdivnija stvar koja može da se desi jednoj ženi. Pored toga, kada je rešio da me veri, uradio je to pred Lenom i to tako što je prvo nju pitao da li bi ona dozvolila da me veri i kasnije oženi, čime je ona bila oduševljena - prizanje Goca.
Pored privatnih, Goca se u emisiji dotakla i poslovnih tema, te je tako priznala da bi volela da snimi duet sa svojom koleginicom Ivanom Pavlović, sa kojom je pevala u grupi "Tap 011". Govoreći o njoj, Goca je priznala kako joj je žao što se Ivana više ne bavi muzikom, jer je, po njenom mišljenju, najbolji vokal na našoj estradi.
- Ja nju mnogo i istinski volim. Volela bih da snimimo duet. Tačnije dve pesme. Jednu brzu i jednu baladu - rekla je popularna pevačica.

Autor: Gordana Vasiljević, Life Content

Foto: Goca Tržan / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: goca tržan