Milutin - Mima Karadžić: Zaljubljen sam u jedne predivne plave oči

Milutin - Mima Karadžić: Zaljubljen sam u jedne predivne plave oči

Autor: | 10/10/2014

0

Posle uzbudljivog leta provedenog u Budvi glumac koga prati epitet večitog neženje Milutin - Mima Karadžić ambiciozno i predano radi, ali ima i vremena za ljubav. Najpoznatiji Crnogorac u Beogradu trenutno je posvećen radu na filmu "Jesi li to došao da me vidiš", gde je u ulozi producenta i tumači glavnu rolu, dok scenario potpisuje njegov brat Milan. Pored toga, uskoro će početi sa pripremama za novih dvadeset epizoda serije "Budva na pjenu od mora", koje će se snimati u maju naredne godine. Na početku razgovora poznati Crnogorac ističe da mu je prijalo letnje lenčarenje i da je sada spreman za nove izazove.
- Leto je bilo zanimljivo, a uprkos lošem vremenu svaki trenutak sam koristio da se odmaram i relaksiram uz odbojku na pesku. Inače, svako leto provodim u Crnoj Gori, dok zimi često odem na neku egzotičnu destinaciju, kao što je Dubai.
Poznatog pedesetdevetogodišnjaka raduje što ponovo sarađuje sa svojim bratom Milanom Karadžićem, što ne čudi budući da su provereno dobar tandem.
- Reč je o fantastičnoj komediji "Jesi li to došao da me vidiš" koja će se snimati na Cetinju. Za sada ne bih da obelodanjujem imena ostalih glumaca, ali ću vam otkriti da ja tumačim glavnu ulogu, uz Boru Stjepanovića i Mladena Nelevića. Oborićemo sve rekorde u brzini snimanja, pokušaćemo sve da završimo za dvadeset osam snimajućih dana. Planiramo da u decembru organizujemo premijeru filma, to smo zacrtali i daćemo sve od sebe da tako bude - pun optimizma kaže Mima koji će se u ovom ostvarenju naći i u ulozi producenta.
- Uloga producenta mi prija samo na projektima na kojima radim sa bratom Milanom, što se pokazalo dobrim u prethodnih dvanaest godina, koliko se bavim tim poslom.

Dok je boravio na Crnogorskom primorju umetnik rodom iz Bijelog Polja vodio je vrlo dinamičan društveni život i bio u prilici da upozna čuvenog Stivena Sigala i Naomi Kempbel, kojima je ponudio da glume u seriji "Budva na pjenu od mora".
- Slavnog Stivena Sigala upoznao sam na jednoj večeri u Budvi na koju smo obojica bili pozvani. Domaćin koji nas je ugostio objasnio mu je čime se bavim i koliko je serija "Budva na pjenu od mora" popularna kod nas, i ja sam mu ponudio da glumi u seriji. Pitao me je koga bi mogao da igra, a ja sam mu predložio da napravimo dobru tuču sa Savom Bačićem. Oduševio se, ali je rekao da bi on u toj tuči morao da pobedi, a ja sam mu odgovorio da Savo Bačić mora da pobedi, jer je on nepobediv. Inače, sreo sam se i sa Naomi Kempbel, koja je bila na Svetom Stefanu sa nekim ljudima koje poznajem. Kada je krenula priča o seriji, predložio samo joj da se pojavi kao ljubavnica Sava Bačića. To je ostalo na mom predlogu, i još čekam odgovor. Svestan sam da Naomi Kempbel nije neko ko će da "padne" na seriju "Budva na pjenu od mora", ali kad se već dosađuje sa dečkom na Svetom Stefanu, što se ne bi pojavila u seriji - duhovito govori glumac i otkriva da mu se desila ljubav, iako identitet svoje izabranice za sada brižljivo čuva od radoznale javnosti.
- Moj ljubavni život je dosta buran, dešavanja su različita, ali ja javnosti još ne bih predstavljao svoju izabranicu. Zaljubljen sam u more, ali i u jedne predivne plave oči - zagonetno kaže glumac i ističe da i dalje gaji nadu da će osnovati porodicu i ostvariti se u ulozi oca.
- Nada nikad ne umire. Živim svoj život, a gde će on da me odnese, ne mogu da znam. Neke lepe stvari mi se dešavaju, ali dokle će to da stigne i na koji način će da se razvije za sada ne mogu da prognoziram. Živim život, pa kako bude. Morali biste da pitate moju partnerku čime zavodim žene. Ja mislim da je važno biti iskren, i da u nekim trenucima znaš šta da kažeš. Nije važno da ženi pričaš šta poseduješ, koliko si jak, već da kažeš u šta veruješ, a da to istovremeno može da bude šarmantno, iskreno i lepo - zaključuje Mima Karadžić.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Janko Petković, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti