Olja Karleuša: Čvrst brak temelj je svega što se u životu gradi

Olja Karleuša: Čvrst brak temelj je svega što se u životu gradi

Autor: | 11/10/2014

0

Pevačica Olja Karleuša ima sina Pavla, koji joj je kao i svakoj mami, uvek na prvom mestu. Kaže da je izabrala da karijeru gradi polako i strpljivo pa porodica ne trpi, te da su za nju njeni najmiliji srž svega.
Imala sam predivno detinjstvo na Dorćolu i trudim se da isto obezbedim svom sinu. Oduvek sam smatrala da je čvrst brak temelj svega što se u životu gradi i ispostavilo se da sam u pravu. Srž našeg porodičnog odnosa upravo leži u njemu i iz njega crpimo ljubav - priča Olja.
Pevačica dodaje da uprkos karijeri na estradi, nema problem da u svakodnevni život uklopi obaveze koje ima i svaka druga majka i sa ponosom dodaje da najveći deo dana provede upravo uz svog sina jedinca.
- Po ceo dan sam kući sa njim, tako da mogu da kažem da moja karijera ne smeta našem odnosu. Provodim više vremena sa njim nego majke koje imaju klasičan dnevni posao jer sigurno imaju mnogo obaveza. Jedini problem nastaje kada moram da snimam spot ili da radim promocije svojih pesama. Tada znam da se vraćam kući kasno i da se ne viđam toliko često sa svojim sinom. Međutim, on je navikao na sve to, pa uspe da pregura tih dva meseca dok se ne vrati sve na staro - ističe pevačica.
Olja priča da kada ona nije tu brigu o malom Pavlu preuzima njen suprug Predrag, ali i da imaju punu podršku i pomoć porodica.
- Porodica je zaista srž svega i uvek su tu da se pomažemo - kaže ona.
Karleuša je ispričala i da se mali Pavle već navikao na njen posao i karijeru, kao i na povremeno zaustavljanje obožavatelja da se fotografišu s njom.
- Neobično mu je bilo u početku, nije razumeo zbog čega se ljudi fotografišu sa mnom a ne sa tatom. Međutim, Pavle sada ima skoro šest godina, tako da mu je sve to već postalo normalno - zaključuje ona.

Porodični dom popularne pevačice možete pogledati OVDE.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: olja karleusa

Pročitajte još

Najnovije vesti