Milica Todorović: Zaljubljena sam i srećna

Milica Todorović: Zaljubljena sam i srećna

Autor: | 11/10/2014

0

Pevačica je napokon prebolela raskid četvorogodišnje veze sa Radetom Kovačevićem. Jedna od najatraktivnijih pevačica „Granda“ više nije sama. Godinu dana nakon raskida sa bratom Saše Kovačevića, Milica Todorović je započela vezu s javnosti nepoznatim mladićem.
- Milica već nekoliko meseci ima dečka koji nije poznat javnosti. On je redovno vozi na gostovanja i emisije i dolazi po nju, ali izbegavaju medije. Kada izlaze, uvek su u većem društvu i javno ne razmenjuju nežnosti. Budući da su još na početku veze, Milica ne želi da prizna da ima novog dečka dok ne bude sigurna da je to „ono pravo“ - ispričala je bliska Miličina prijateljica.
Međutim, čini se da je taj dan došao, jer nam je i Milica potvrdila da je zaljubljena.
- Imam dečka! Zaljubljena sam i srećna. Moj izabranik nije iz javnog života i ne želi javno da se eksponira pa tako ni ja želim da pričam o privatnom životu - rekla je Milica.
Dolazak Miličinog bivšeg dečka Radeta Kovačevića na otvaranje njenog restorana brze hrane podgrejao je priče o njihovom pomirenju, ali pevačica tvrdi da to nije istina. Nakon kraha njihove ljubavi, kao razlog se pominjala Miličina preljuba sa košarkašem Nikolom Pekovićem, što je pevačica oštro demantovala.
Ona kaže da uživa u svakom trenutku sa novim dečkom, dok sa bivšim neguje prijateljski odnos.
- Moj partner i ja se još uvek upoznajemo i ne bih da dajem neke ozbiljne prognoze o našoj romansi. Maksimalno uživamo u zajedničkim trenucima ne opterećujući se budućnošću - kaže atraktivna Kruševljanka.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin