Nikol Kidman: Očajnički želim još jedno dete

Nikol Kidman: Očajnički želim još jedno dete

Autor: | 11/10/2014

0

Australijska glumica Nikol Kidman (47) očajnički želi još jedno dete i to je priznala u radijskoj emisiji gde je izjavila kako se nada da će zatrudneti. Oskarovka sa suprugom Kitom Urbanom ima kćerke, Sandej (6) i Fajt (3), dok je tokom braka sa kolegom Tomom Kruzom usvojila Izabelu (21) i Konora (19).
- Svakog meseca se nadam da sam zatrudnela. Skakala bih od sreće da ponovo zatrudnim - izjavila je Nikol i dodala da je svesna da će, zbog svojih godina, teško ostati u blagoslovenom stanju.
Voditelj je pokušao da ohrabri glumicu pričom o ženi koja je rodila s 49 godina, na šta je Nikol ispričala da je i njena baka postala majka u tim godinama, te je zaključila da je sve moguće.
Glumica je iskreno rekla kako obožava decu, ali da njen suprug ne deli etuzijazam oko još jednog deteta.
Nikol je postala veoma emotivna kada ju je voditelj pitao kako je nakon nedavne očeve smrti:
- Bio je divan čovek i bili smo veoma bliski - rekla je glumica i briznula u plač. Međutim, uspela je da se zahvali svima koji su joj pružili podršku u teškim trenucima:
- Uvek sam mislila da je bolje ne smetati u takvim situacijama, ali sada kada sam i sama to doživela mnogo mi je značilo što su mi se ljudi javili i izrazili saučešće - zaključila je glumica.

Autor: Life Content

Foto: nicolekidmanfci /  Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još