Marija Kilibarda: Nadam se da ćemo opravdati poverenje publike

Marija Kilibarda: Nadam se da ćemo opravdati poverenje publike

Autor: | 13/10/2014

0

Nova, druga sezona šoua “Tvoje lice zvuči poznato” počela je sinoć od 21.00 na starom mestu - Prvoj srpskoj televiziji. Učesnici su odavno poznati, kao i voditeljski par - Marija Kilibarda i Bojan Ivković. Damu koja već ima iskustva u ovom muzičko-humanitarno-takmičarskom programu, pitali smo da li je sve spremno za nov krug imitacija i muzičkih numera.
- Kada jedan format, kao što je emisija “Tvoje lice zvuči poznato”, uključuje 150 ljudi u realizaciju onda je teško reći “E, sada smo sto posto spremni za novu epizodu” - kaže Marija Kilibarda.
- Ipak, takmičari su vredno radili na numerama, tehničari posao već znaju, energije i entuzijazma ne manjka, tako da ulazimo u novu sezonu sa nestrpljenjem, a publika neka da sud da li smo opravdali njeno poverenje. Ubeđena sam da smo spremni i da će se svi divno provesti uz nas.

Da li vas je neko od novih učesnika posebno iznenadio?

- Još je rano da otkrivam ko je pokazao nove talente i ko nas je potpuno oduševio. Za to će nam biti potrebne bar tri-četiri epizode, pa da zajedno primetimo ko se posebno izdvaja. Mene raduje to što su svi do jednog predani i posvećeni ovom šouu.

Kako se slažete sa Bojanom Ivkovićem, ko pre stigne do reči - vi ili on?
- Ko se prvi snađe i bude brži, taj viče i priča. Bojan je sjajan momak i talentovan muzičar pre svega. Uvek je raspoložen i voli da sluša druge, iako je pričalica kao i ja. Dobitna smo kombinacija, a na sve to se i ludo zabavaljamo na probama i snimanjima.

Kad biste vi bili jedan od učesnika kao koja ličnost biste voleli da se predstavite gledaocima i kome biste namenili nagradu?
- Bila bih bilo ko uz koga ide mnogo plesa sa igračima i lude koreografije. Ne umem baš da pevam, a volim, pa mislim da bi moje pevanje bilo pogubno za gledaoce i slušaoce. Ipak, volela bih da ta imitacija zahteva kompletnu masku i totalnu transformaciju. A kada je u pitanju novac, uvek bih ga namenila napuštenoj ili bolesnoj deci.

Najteži deo šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” je..?

- Žiriju je sigurno najteže da glasa na kraju epizode.

Izvor: Novosti
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti