"Leksington bend": Provod u Rimu

"Leksington bend": Provod u Rimu

Autor: | 14/10/2014

0

Članovi "Leksington benda", pevač Bojan Vasković i basista Dragoljub Stević nedavno su bili na kratkom odmoru u Rimu koji ih je oduševio i u kome su uživali u pravom muškom provodu. Nakon izuzetno uspešne turneje u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, oni su odlučili da sebi daju malo oduška.
- Trudili smo se da obiđemo sve kulturno-istorijske znamenitosti ali nismo zaobišli ni restorane i klubove koji su zaista sjajni - objašnjava Bojan dok se njegov kolega nadovezuje:
- Pre nas, u Rimu je bio naš menadžer. On nam je pre polaska na put savetovao koja mesta da posetimo i dao nam je odlične sugestije. Ljubitelji smo italijanske kuhinje tako da smo svakog dana isprobavali nove specijalitete – tvrdi Stević.

Posle ovog puta, njih sa drugim članovima benda očekuje nastup u jednom beogradskom klubu, a uskoro će publici predstaviti i spot za pesmu „Treznili me prijatelji moji“ koji je sniman tokom njihovog koncerta u Španiji, a tokom tog putovanja snimili su određene kadrove i u Francuskoj.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti