Neda Ukraden: Inostrana javnost prepoznala je moj talenat

Neda Ukraden: Inostrana javnost prepoznala je moj talenat

Autor: | 14/10/2014

0

Pevačica Neda Ukraden osvanula je danas na portalu britanskog lista „Dejli mejl“, koji je objavio vest o njenom pobedničkom nastupu u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“, kada je imitirala svetsku muzičku zvezdu Bijonse. U tekstu pod nazivom „Pazi se Bijonse! Bakica od 64 godine igra uz tvoju pesmu u korsetu i halterima“ Nedu oslovljavaju kao bivšu pop zvezdu koja se posvetila ugostiteljstvu.
U izjavi za portal hellomagazin.rs pevačica kroz osmeh komentariše objavljeni tekst.
- Simpatično mi je sve to i prilično zabavno da nakon više od četrdeset godina karijere „Dejli Mejl“ piše o meni apropo imitacije Bijonse. Sigurno su prepoznali talenat i drago mi je da je moj nastup izazvao reakcije i u svetu. Posebno mi je drago da sam doprinela tom efektu šoka kod javnosti, najpre naše, a sada i strane - kaže pobednica prve epizode drugog serijala popularnog šou programa, koja uveliko priprema naredni nastup, a tokom višednevnih napornih proba doživela je i manju povredu.
- Mislim da će publika biti potpuno šokirana narednim nastupom, pripremamo izvođenje mjuzikla „Čikago“, ja ću se naći u ulozi opasnice koja ubija svog muškarca, a koreografija je toliko zahtevna da sam povredila kolena - otkriva Neda, koja ima velika očekivanja od svog učešća u ovom šou, zbog čega mu je maksimalno posvećena.
- Ne bih htela da obrukam ni sebe ni ljude koji rade ovaj šou. Po prirodi sam perfekcionista. Na ispite nikada nisam izlazila na blef, naučila sam sve do poslednjeg detalja i nikada sebe nisam dovodila u neprijatnu situaciju. Moji ljudi vrlo dobro znaju te moje sposobnosti, ali čini mi se da ovi naši televizijski poslenici tek sada zabezeknuto gledaju u mene i postaju svesni toga šta mogu i umem - kaže dobitnica nagrade od hiljadu evra, koju je Ukradenova poklonila Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: TV PRVA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti