Vinsko blago regiona u objektima "Idea", "Mercator" i "Roda"

Vinsko blago regiona u objektima "Idea", "Mercator" i "Roda"

Autor: | 15/10/2014

0

U većim IDEA objektima, Mercatoru i Roda Megamarketima počela je akcija popusta na asortimanvina iz domaćih vinograda.
Kada mislimo na vino, hranu ili izlaske, uglavnom je prva asocijacija bistro ili proslava kod kuće i poneka bašta restorana. Odabrani ukus vina i ukusni zalogaji hrane povešće vas u neku novu dimenziju uživanja i učiniti gastro avanturu nezaboravnom. Iz vinarije Zvonko Bogdan stižu odabrani stihovi poezije u boci, vrhunska vina harmoničnog ukusa. Raj za vinoljupce uz degustaciju delikatesa nude boce vina sorte koja rađa u plodnom kraju u kojem se spajaju blagi klimatski uticaji plavog Dunava i Velike Morave. Dobar zalogaj hrane zaliven sa autohtonim vinskim sortama Negotina i vanvremenskim ukusima Pocerine povešće vas van granica svakodnevice. Kako tvrde znalci čaša vina na dan savršen je recept za zdravlje.

Veruje se da su ljudi koji redovno piju vino kreativniji, romantičniji i poznaju suštinu života. A da je ovaj "nektar bogova" čaroban svedoči činjenica da i najjednostavniju zakusku čaša vina pretvara u malu svečanost.
Iskoristite Dane vina, povedite drage osobe na degustaciju i uživajte u harmoniji ukusa u većim Idea objektima, Mercatoru i Roda Megamarketima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još