Nikola Rokvić na Žabljaku peva o ženskoj prevrtljivosti

Nikola Rokvić na Žabljaku peva o ženskoj prevrtljivosti

Autor: | 15/10/2014

0

Poznato je da je Nikola Rokvić veliki zaljubljenik u prirodu, kao i u muziku, a svoje dve ljubavi spaja na svojstven način, pa je tako tokom boravka na planini Žabljak u šetnji zapevao numeru „La donna e mobile“ iz čuvene Verdijeve opere „Rigoleto“. Dvadesetdevetogodišnji Beorgađanin na svom Instagram profilu podelio je video snimljen tokom obilaska crnogorskog planinskog bisera, na kojem se vidi kako u šortsu i majici sa štapom u ruci šeta planinskim putem i peva čuvenu opersku ariju. Ljubav prema operi datira iz mlađih dana, što je mladi pevač otkrio u jednom svom intervjuu za magazin „Svet“.
- Mnogo pre nego što sam počeo da pevam narodnjake, slušao sam operu i pevušio je. Od nedavno mi se ponovo vratila ta želja, tako da ću pokušati da se uporedo okušam i u operskim vodama. Planiram da počnem sa pohađanjem privatnih časova, a ukoliko bude sreće i uspeha možda mogu i da se nadam nekoj inostranoj muzičkoj karijeri - rekao je Rokvić 2009. godine, ali poslednjih pet godina publika iščekuje novi album koji je najavljivao u nekoliko navrata, a koji do danas nije objavljen.
U međuvremenu, Nikola uživa u skladnoj vezi sa manekenkom Bojanom Barović, sa kojom je 2010. godine na Filipinima započeo romansu u rijaliti šou programu „Survivor“, a par se trudi da svaki slobodan trenutak provodi zajedno.

Loading

Izvorno nomadsko raspevavanje

View on Instagram

Tekst: Deana Đukić, Life Content

Foto: Nikola Rokvić / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nikola rokvić

Pročitajte još