Toni Cetinski: Sin Kristijan nastavlja školovanje u Nemačkoj

Toni Cetinski: Sin Kristijan nastavlja školovanje u Nemačkoj

Autor: | 15/10/2014

0

Hrvatska pop zvezda Toni Cetinski veoma je ponosan na svog sina koji je odlučio da se preseli u Nemačku i tamo nastavi školovanje. Šesnaestogodišnji Kristijan u Nemačkoj će završiti srednju školu, a potom planira da upiše studije dizajna. Iako je nasledio muzički talenat od oca, sa kojim je već nekoliko puta i nastupao, neće krenuti njegovim stopama.
- Kristijan je vrlo radoznao i zreo mladić. Veoma dobro svira gitaru i od mene je nasledio muzički talenat, ali ga više interesuje dizajn automobila. Njegova je želja da se bavi osmišljavanjem izgleda najskupljih automobila, za šta će se školovati, a ja ću ga svim srcem podržati. Vrlo sam ponosan na njega što je odlučio da se preseli u Nemačku i što će tamo završiti školovanje - kaže Toni koji je nedavno boravio u Beogradu kada je snimao spot za duetsku pesmu sa Željkom Joksimovićem „Zabluda“.
Inače, Toni je Kristijana dobio u prvom braku sa Antonelom Butigan, zatim je bio oženjen sa pravnicom Ivanom Nobilo, sa kojom je dobio kćerku Piu, a početkom godine stao je na „ludi kamen“ sa Dubravkom Dujak, sa kojom takođe planira potomstvo.
- Dubravka je osoba koju svako ko je upozna zavoli, pa je tako i sa mojom decom. Nas dvoje planiramo potomstvo, ali o tome mi ne odlučujemo već samo Bog - zaključuje poznati pevač.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: toni cetinski