Sara Jovanović: Oporavak posle pada imuniteta

Sara Jovanović: Oporavak posle pada imuniteta

Autor: | 17/10/2014

0

Pevačica Sara Jovanović nedavno se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a zbog neadekvatne terapije gotovo mesec dana nije mogla da izađe na kraj sa malaksalošću i problemima sa glasom.
- Zbog previše obaveza vezanih za pevanje i fakultet nisam dovoljno vodila računa o zdravlju, što je izazvalo pad imuniteta. Lekari nisu mogli odmah da utvrde o čemu je reč, dali su mi pogrešnu terapiju, ali se posle nekog vremena ispostavilo da imam probleme sa krajnicima. Odmah su počeli da me leče, dobro sam reagovala na terapiju i, na svu sreću, sve se završilo kako treba, ali sam se jako uplašila. Za pevača ne postoji ništa gore od problema sa glasom. To je bio jasan znak da bi trebalo da se odmorim i skupim energiju za nove izazove - kaže za „Hello!“ mlada pevačica, koja je vreme tokom oporavka iskoristila da se posveti fakultetskim obavezama.
Lepa brineta upisala je četvrtu godinu Filološkog fakulteta, a uskoro se vraća u studio da bi publici što pre predstavila novu pesmu „Mahovina“, za koju kaže da je krase lagani ritmovi i predivan ljubavni tekst.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin