Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Narušeni porodični odnosi

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Narušeni porodični odnosi

Autor: | 17/10/2014

0

Mladi i poznati emotivni partneri Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već godinama su tema gradskih priča, a glasine o neverstvu nekadašnjeg fudbalera "Crvene Zvezde" dodatno je podgrejala kompromitujuća fotografija nastala tokom njegovog noćnog izlaska.
Mirka za dnevni list "Informer" kaže da je znala da je njen nevenčani suprug te noći bio u provodu, ali nije želela da otkrije kako će novonastala situacija uticati na porodične odnose, te kako će pokušati da je prevaziđu.
- I pored skandala koji je zadesio naše porodice moram da sačuvam duševni mir jer sam u sedmom mesecu trudnoće. Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Spornu fotografiju svako može da protumači na svoj način. Znam da je to veče bio u kafani. Ja nisam mogla, jer sam imala druge obaveze. Kako ću da rešim ovo sa njim je samo naša stvar. Šta i kako dozvoljavamo jedno drugom, opet, je naša stvar. Zovite aktera priče, ne mene. Vujadin je retko u Beogradu i normalno je da poželi da izađe sa svojim društvom. Nemam problem s tim. Ljubomora postoji u granicama normale - rekla je dvadesetčetvorogodišnja glumica.

Izvor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin