Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Intimni utisci o rođenju kćerkice

Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Intimni utisci o rođenju kćerkice

Autor: | 19/10/2014

0

Muzičko-bračni par, Nikola Demonja i Ana Štajdohar, je podelili su radost zbog njihove dvomesečne naslednice, koju bi upoznali tek pre 24 sata da je sve bilo po planu.

- 17.10, datum koji je Ani i meni značajan jer je to termin kada je trebalo da se rodi naša ćerkica. Nia Demonja je malo požurila, pa umesto da je tek sad upoznamo, mi je volimo već 43 dana. Oslovljavam je imenom jer više nije Mrvica. Sad ima 3,3 kg, što je 65% više nego kad je rođena, i dugačka je 51cm, što je napredak od 13,33%. Takođe, sad je prava mala beba, zdrava i vesela - napisao je poznati muzičar na svom fejsbuk profilu i dodao:

- Malopre sam je nahranio, presvukao, sredio i zapakovao. Stavio sam je da spava. I mnogo sam srećan što je sve to tako iako je 01.56 i mnogo sam umoran. Više i ne pamtim kad sam u to vreme spavao. Ali zaista je jedan pogled na nju dovoljan da se napunim pozitivnom energijom. Kad je ona dobro, sve je kako treba. Eto, to sam želeo da podelim s vama. Bebice su najveća radost na svetu - napisao je ponosni otac u toku jučerašnjeg dana.

Nikola je za „Blic“ rekao da se od Niinog dolaska na svet njegov život u potpunosti promenio. Postao je bogatiji i lepši, a njegova i Anina ljubav čvrsta i neraskidiva. Oko ćerkice im najviše pomažu bake, ali i bez njih savršeno funkcionišu.

Da podsetimo, Nia je dobila ime po početnim slovima imena njenih roditelja - Nikola I Ana. Bračni par je ponosan na nesvakidašnje ime svoje ćerke.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin