Ivana Selakov: Provela nezaboravnih mesec dana u Americi

Ivana Selakov: Provela nezaboravnih mesec dana u Americi

Autor: | 22/10/2014

0

Pevačica Ivana Selakov nedavno se vratila iz Amerike, gde je boravila mesec dana. Bivša članica grupe "Bjuti kvins", "preko bare" se nije uputila zbog nastupa, već kao turista. Sa verenikom Predragom Mirkovićem uživala je u Njujorku, Los Anđelesu, San Francisku, Vašingtonu, Čikagu, Las Vegasu...
- Nikada nisam ranije bila u Americi i divno sam se provela. Pravi sam turista, sve me interesuje i sve želim da vidim. Poseban utisak na mene je ostavila vožnja helikopterom iznad kanjona Kolorado. To je neopisivo iskustvo. Divno sam se provela i u San Francisku, gde sam se vozila brodom ispod čuvenog mosta "Golden gejt", a posebna priča je Las Vegas. Nije moguće otići u "grad greha", a da ne oprobate sreću u kockarnicama. Igrala sam na sitan ulog, ali mi se nije posrećilo. Vegas je prelep grad, koji živi 24 sata, a svaki hotel izgleda kao čudo.

Ivana je sa verenikom obišla i Meksiko, a najveća želja joj je bila da vidi arheološko nalazište Čičen Ica iz doba civilizacije Maja.
- Tamo je čuvena piramida, jedno od sedam svetskih čuda novog sveta Prespavali smo u hotelu usred džungle, odnosno u bungalovima pored arheološkog kompleksa. Jedinstveno je iskustvo probuditi se u džungli. Bili smo i u Kankunu i uverili smo se da je jedno od najlepših letovališta u Meksiku - ispričala je Ivana za "Novosti".

Autor: Life Content
Foto: Ivana Selakov / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Ivana Selakov