Goca Tržan: Mediji su nužno zlo

Goca Tržan: Mediji su nužno zlo

Autor: | 22/10/2014

0

Za nekoliko dana biće tačno 13 godina od „koncerta za jednog čoveka“, koji je Goca Tržan održala u Sava Centru. Na osnovu bezbroj tekstova o njoj i intervjua koje je u međuvremenu dala, može se zaključiti da je, svih tih godina, Goca bila „kraljica spinovanja“, pa smo razgovor s njom počeli upravo tom temom, a završili smo ga pitanjem da li ima utisak da joj prisustvo u medijima donosi više „tezgi“ i veće honorare, nego što bi imala da je „samo“ pevačica kvalitetnog glasa, o čijim se dogodovštinama ne čita u štampi.
Tokom razgovora, od Goce smo čuli da uopšte ne čita vesti na portalima, priznanje da je eksploatišući svoj privatni život sebi napravila medveđu uslugu, da je svesna da je veliki broj ljudi voli, ali i da je i mnogo onih koje iritira, a rekla je i ono što smo odavno znali – da je kompletan odnos sa novinarima ludo zabavlja.
Između ostalog, rekla je i sledeće:
- Često čujem konstataciju - ti si miljenica medija. Ako sam ja miljenica, kako prolaze one koje nisu? Meni je sve to usput, a mediji su mi – da budem iskrena – nužno zlo.

Autor: Brankica Treskavica, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: goca tržan