Ivan Ivanović: Rođendansko slavlje sa prijateljima

Ivan Ivanović: Rođendansko slavlje sa prijateljima

Autor: | 22/10/2014

0

Jedan od naših najpoznatijih voditelja Ivan Ivanović proslavio je sinoć rođendan u društvu najbližih prijatelja u jednom beogradskom lokalu. Autor emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" danas je napunio tridesetdevet godina, a sudeći po intervjuu koji je nedavno dao za magazin "Hello!" nema sumnje da je dok je duvao svećice na torti poželeo da ponovo bude sa bivšom suprugom Zoricom.
- Ako bih sada mogao da menjam sve što sam u životu postigao i da sve svoje uspehe vratim, ja bih to uradio za ono što sam imao, ali svi znamo da je to nemoguće. Kada bih mogao da vratim vreme i da ispravim grešku, ja bih to uradio, ali, nažalost, ne mogu. Svestan sam svojih grešeka i kolika je to praznina u mom životu i nadam se da ću, kako vreme bude prolazilo, uspeti na neki način da to prevaziđem. Ipak, najvažnije mi je da budem dobar otac. Mislim da, koliko god sam bio loš muž, toliko sam dobar otac. Žao mi je što nemam priliku, i neću je imati, da ispravim to što sam bio toliko loš muž - rekao je Ivanović za naš magazin.
Fotografiju na kojoj se vidi torta postavila je jedna od Ivanovih najbližih prijateljica Marija Kilibarda koja je prisustvovala slavlju.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content

Foto: Marija Kilibarda / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin