MTV po drugi put nagradio grupu "Van Gog"

MTV po drugi put nagradio grupu "Van Gog"

Autor: | 23/10/2014

0

Rok sastav "Van Gog" dobitnik je MTV nagrade za najboljeg regionalnog izvođača, po mišljenju publike koja je proteklih šest nedelja glasala putem interneta. Frontmen grupe Zvonimir Đukić Đule oduševljen je ponovnim izborom.
- Ljudi, hvala svima koji ste verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada, a prvi susret vam zakazujemo već 11. decembra, na našem velikom beogradskom koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu – najavio je poznati roker, a obaveštenje o nagradi postavljeno je i na njihovoj Fejsbuk stranici.
- Želimo da se zahvalimo svima koji su glasali, kolegama i medijima na podršci, a posebno onima koji su ovih 35 dana svakodnevno "navijali", verovali, trošili vreme i uništili svoje tastature i miševe klikćući. Ovo je zajednička nagrada. Hvala vam.
Dobijanjem ove nagrade popularni muzički sastav nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade „MTV Worldvide Act“, a dodela MTV EMA nagrada zakazana je za 9. novembra u dvorani The SSE Hydro u Glazgovu. Program će voditi plavokosa reperka Niki Minaž, a svi koji žele da daju glas našem rok bendu to mogu učiniti do 30. oktobra na sledećoj internet adresi: http://adria.mtvema.com/artists/van-gogh/jh4oj9

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: van gog

Pročitajte još