Kada je pre više od pet godina otišla u Los Anđeles, u želji da u Holivudu okuša sreću, glumica Marija Karan nije slutila da će je tamo umesto velikih filmskih rola sačekati čovek njenog života. Na lepotu srpske glumice pao je producent Džoel Lubin, sa kojim se upoznala na filmskom festivalu i od tog trenutka uživaju u ljubavnoj idili. Očaran Karanovom i Srbijom, u koju je nekoliko puta dolazio u tajnosti, Lubin je pristao da zbog svoje drage pređe u pravoslavlje. Dugogodišnju ljubav krunisali su krajem maja u beogradskoj crkvi Ružica na Kalemegdanu. Mada ne voli da priča o intimi, Marija poručuje da emotivno ispunjena dočekuje naredne poslovne izazove.
- Letos sam završila projekat koji sam snimala u Teksasu, a već krajem ovog meseca bi trebalo da pogledam "grubu montažu" i da sa rediteljem i producentima porazgovaram o njegovoj budućnosti - kaže za "Novosti" Marija Karan, koja je nedavno posetila srpsku prestonicu u sklopu kampanje jednog proizvođača šampona čije je zaštitno lice. - Rado bih igrala u nekom srpskom projektu. Mislim da smo trenutno u fazi tranzicije i da se okrećemo više televiziji nego filmu, što je već neko vreme i svetski trend.
Svrstavaju vas u najlepše Srpkinje. Postoji li nešto što biste promenili na sebi?
- Nisam nikada razmišljala o plastičnoj hirurgiji. Unutrašnja snaga i moja ličnost uvek su bile sve što sam želela da nadogradim, i na tome sam radila. U Holivudu sam se uverila da estetska hirurgija često nije dobra za glumice. Videla sam kako je mnogima samo odmogla u karijeri.
Nedavno ste na "Instagramu" okačili fotografiju na kojoj mesite kiflice. Da li vas je ljubav navela da postanete domaćica?
- Restoran u kojem je fotografija nastala je veoma popularan u El-Eju, a poznat je i po tome što se upravo tu organizuju žurke povodom dodele "Emi" nagrada. Ketering se nalazi u velikoj kuhinji kroz koju se svi šetaju i usput degustiraju hranu i deserte. To je uvek najbolji deo žurke.
Volite li da kuvate?
- Nažalost, retko kuvam, ali oni koji su probali moja jela kažu da imam dara. Odrasla sam u kuhinji uz mamu i tetke. To je bilo moje mesto za igru, pa sam odmalena učila da pripremam deserte i druga jela. Trenutni tempo života mi ne ostavlja dovoljno vremena da razvijam kulinarske sposobnosti, ali rado razmenjujem recepte sa prijateljima i degustiram njihova jela.
Kojim srpskim specijalitetom ste oduševili supruga?
- Stranci se uvek oduševe našom hranom. Srpski gurmanluci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Kada se osvrnete, jeste li zadovoljni životom koji ste odabrali?
- Srećna sam što sam odabrala profesiju gde moja ličnost i energija mogu najbolje da se izraze, a mislim da je svaki posao pravi ako se voli. U glumi mogu da ispitujem i druge pozive i ličnosti, da putujem iz prošlosti u budućnost. Šta god da izaberete, važno je da vas posao ne sputava, već da vam omogućava da sebe još bolje upoznate i izgradite.
Nedostaje li vam Beograd kada ste u Americi?
- Dobro je što danas postoje društvene mreže i "Skajp", pa sam stalno u kontaktu sa Beogradom i drugim gradovima gde imam prijatelje. Sa napretkom tehnologije danas je sve lakše nego pre osam godina kada sam otišla van zemlje.
Izvor: Novosti
Foto: Life Content
Pročitajte još
Srebrna krila obojila Beograd nostalgijom: Vlado Kalember oduševio, publika dva sata na nogama
Sinoć je u MTS dvorani Vlado Kalember sa Srebrnim krilima i specijalnim gostima održao koncert koji nikoga nije ostavio ravnodušnim
05/12/2025
Saznajte višeVesna Zmijanac primljena u Urgentni centar
Vesna Zmijanac primljena u Urgentni centar, nakon što su primećene promene na EKG-u
05/12/2025
Saznajte višeSestre Gobović objavile singl „Olivera“, uvod u album „Trag večnosti“
Sestre Gobović predstavile su numeru „Olivera“, objavljenu pod okriljem PGP RTS, kroz koju ispisuju poetsku i muzičku posvetu istorijskoj junakinji, najavljujući album „Trag večnosti“
05/12/2025
Saznajte višeUdala se Kim Katral (69), mladoženja mlađi 14 godina
Udala se Kim Katral za 14 godina mlađeg inženjera
05/12/2025
Saznajte višeBogdan Diklić presekao, rastanak je bio neminovan
Bogdan Diklić napustio KK Partizan
05/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)