Marija Karan: Svaki posao je pravi ako se radi iz ljubavi

Marija Karan: Svaki posao je pravi ako se radi iz ljubavi

Autor: | 26/10/2014

0

Kada je pre više od pet godina otišla u Los Anđeles, u želji da u Holivudu okuša sreću, glumica Marija Karan nije slutila da će je tamo umesto velikih filmskih rola sačekati čovek njenog života. Na lepotu srpske glumice pao je producent Džoel Lubin, sa kojim se upoznala na filmskom festivalu i od tog trenutka uživaju u ljubavnoj idili. Očaran Karanovom i Srbijom, u koju je nekoliko puta dolazio u tajnosti, Lubin je pristao da zbog svoje drage pređe u pravoslavlje. Dugogodišnju ljubav krunisali su krajem maja u beogradskoj crkvi Ružica na Kalemegdanu. Mada ne voli da priča o intimi, Marija poručuje da emotivno ispunjena dočekuje naredne poslovne izazove.

- Letos sam završila projekat koji sam snimala u Teksasu, a već krajem ovog meseca bi trebalo da pogledam "grubu montažu" i da sa rediteljem i producentima porazgovaram o njegovoj budućnosti - kaže za "Novosti" Marija Karan, koja je nedavno posetila srpsku prestonicu u sklopu kampanje jednog proizvođača šampona čije je zaštitno lice. - Rado bih igrala u nekom srpskom projektu. Mislim da smo trenutno u fazi tranzicije i da se okrećemo više televiziji nego filmu, što je već neko vreme i svetski trend.

Svrstavaju vas u najlepše Srpkinje. Postoji li nešto što biste promenili na sebi?

- Nisam nikada razmišljala o plastičnoj hirurgiji. Unutrašnja snaga i moja ličnost uvek su bile sve što sam želela da nadogradim, i na tome sam radila. U Holivudu sam se uverila da estetska hirurgija često nije dobra za glumice. Videla sam kako je mnogima samo odmogla u karijeri.

Nedavno ste na "Instagramu" okačili fotografiju na kojoj mesite kiflice. Da li vas je ljubav navela da postanete domaćica?

- Restoran u kojem je fotografija nastala je veoma popularan u El-Eju, a poznat je i po tome što se upravo tu organizuju žurke povodom dodele "Emi" nagrada. Ketering se nalazi u velikoj kuhinji kroz koju se svi šetaju i usput degustiraju hranu i deserte. To je uvek najbolji deo žurke.

Volite li da kuvate?

- Nažalost, retko kuvam, ali oni koji su probali moja jela kažu da imam dara. Odrasla sam u kuhinji uz mamu i tetke. To je bilo moje mesto za igru, pa sam odmalena učila da pripremam deserte i druga jela. Trenutni tempo života mi ne ostavlja dovoljno vremena da razvijam kulinarske sposobnosti, ali rado razmenjujem recepte sa prijateljima i degustiram njihova jela.

Kojim srpskim specijalitetom ste oduševili supruga?

- Stranci se uvek oduševe našom hranom. Srpski gurmanluci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kada se osvrnete, jeste li zadovoljni životom koji ste odabrali?

- Srećna sam što sam odabrala profesiju gde moja ličnost i energija mogu najbolje da se izraze, a mislim da je svaki posao pravi ako se voli. U glumi mogu da ispitujem i druge pozive i ličnosti, da putujem iz prošlosti u budućnost. Šta god da izaberete, važno je da vas posao ne sputava, već da vam omogućava da sebe još bolje upoznate i izgradite.

Nedostaje li vam Beograd kada ste u Americi?

- Dobro je što danas postoje društvene mreže i "Skajp", pa sam stalno u kontaktu sa Beogradom i drugim gradovima gde imam prijatelje. Sa napretkom tehnologije danas je sve lakše nego pre osam godina kada sam otišla van zemlje.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: marija karan