Neda Ukraden: Uspela sam da pobedim starosnu diskriminaciju

Neda Ukraden: Uspela sam da pobedim starosnu diskriminaciju

Autor: | 27/10/2014

0

Neda Ukraden kaže da nije ni sanjala da će u 64. godini doživeti da svetska štampa piše o njoj zahvaljujući nastupima u muzičkom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato". Posle pohvalnih tekstova u britanskom "Dejli mejlu" i "Dejli ekspresu", pevačica obećava da će tek šokirati svet.
- Uspela sam da pobedim starosnu diskriminaciju i da pokažem da baka može da bude mladolika, zgodna, vitalna i puna energije. Volela bih da u "TLZP" dobijem ulogu Tine Tarner, jer su nam energije slične, a obećavam da ću tek u narednim emisijama šokirati publiku - kaže Neda za "Blic" i dodaje da planira da u pozorištu izvede svoj šou.
Pevačica, koja je karijeru započela 1967. godine, kaže da se u trenutku dok je svet veliča oseća loše jer u domovini nije priznata koliko bi trebalo, ali da ipak ne mašta o inostranoj karijeri.
- Devedesetih godina kao da je neko pritisnuo "dilit" i obrisao sve uspehe pravih pevača. Od tada PR menadžeri diktiraju prilike i samo se piše o nekoliko pevača koji imaju veze i političare iza sebe. Ja sam izabrala teži put, i sama sebi sam sve - od menadžera do vozača. Rumuni svih generacija mi se klanjaju i znaju čak i moje stare pesme, a u svojoj zemlji sam doživela da čujem menadžera koji kaže "ko će da gleda babu". Da sam se ranije skinula, možda bi bilo bolje - zaključuje Neda.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: neda ukraden