Biljana Obradović: Oduševljena Kijanu Rivsom

Biljana Obradović: Oduševljena Kijanu Rivsom

Autor: | 31/10/2014

0

Nakon intervjua sa svetskim modnim ikonama Hajdi Klum, Evom Kavali i Alesandrom Ambrosio, koje je uradila na najvećem svetskom humanitarnom događaju "Amfar" u Milanu, voditeljka Biljana Obradović uputila se u Njujork, povodom svetske premijere filma "Džon Vik", u kom glavnu ulogu tumači Kijanu Rivs. Poznata voditeljka za "Hello!" magazin otkriva detalje susreta sa holivudskim glumcem.
- Kijanu je šarmantan, pozitivan i topao kao osoba, a mnogi su me pitali da li izgleda isto kao na filmu i moj odgovor je pozitivan. Često se desi da u prirodi glumci nisu baš onakvi kakve ih vidimo na platnu, međutim, Kijanu je visok i izgleda reprezentativno – kaže Obradovićeva, koja je u bogatoj novinarskoj biografiji zabeležila brojne intervjue sa holivudskim zvezdama.
- Dugo se nisam obradovala nekom intervjuu kao ovom sa Kijanu Rivsom. Posle sedamnaest godina i preko sedam stotina intervjua i reportaža sa najznačajnijih svetskih događaja, posao se neminovno pretvori u rutinu, ali ovo su priče koje u vama ponovo probude novinarski žar – kaže Beograđanka, koja će intervju sa Rivsom emitovati u svojoj emisiji "Biljana za vas". Pored razgovora sa Kijanuom, Biljana je intervjuisala i glumca planetarno popularne serije "Igra prestola" Alfija Alena, kao i glumca Vilijama Defoa, za kojeg kaže da ima veoma lepo mišljenje o Srbiji i srpskom narodu, najviše zahvaljujući prijateljstvu sa Marinom Abramovič i Emirom Kusturicom. Najdraži deo posla za Biljanu je ono što gledaoci, na njenu žalost, ne mogu da vide.
- Žao mi je što naša ćaskanja pre intervjua ne mogu da se zabeleže na snimku. Tada je sve spontano. Kada počne intervju, zna se šta sme da se pita, a šta ne, a uz to razgovori su vremenski ograničeni – zaključuje novinarka.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin