Rijana: Slavlje u čast dekinog rođendana

Rijana: Slavlje u čast dekinog rođendana

Autor: | 04/11/2014

0

Nakon što je pre nekoliko dana za Noć veštica šetala u kostimu nindža kornjače, pevačica Rijana se sinoć pojavila u daleko svedenijem izdanju, u skladu sa proslavom rođendana njenog deke, koji je napunio 86 godina. Slavlje je upriličeno u jednom suši restoranu u centru Njujorka, a iako smo navikli da je na fotografijama viđamo u oskudnijim izdanjima, popularna pevačica otkrila je da za porodične susrete bira drastično drugačije odevne kombinacije.

Na fotografijama koje je postavila na Instagram pevačica nosi vunenu rolku dugih rukava. Svetska muzička zvezda oktrila je deo atmosfere sa rođendanske proslave kojoj je prisustvovala cela porodica, a među fotografijama se našla i jedna na kojoj Riri u krilu drži malenog nećaka, što su njeni fanovi dočekali sa oduševljenjem, uz komentare da joj odlično pristaje, te da bi što pre trebalo da se ostvari u ulozi majke.

Rijana se poslednjih meseci gotovo potpuno povukla iz medija, jer se potpuno posvetila radu na novom albumu. Iako je najavljen za narednu godinu, pretpostavlja se da će nove pesme ili barem novi singl svetlost dana ugledati uoči božićnih praznika.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Rihanna / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: rijana Spy