Jelena Žeželj: Najzad sam upoznala svog princa

Jelena Žeželj: Najzad sam upoznala svog princa

Autor: | 04/11/2014

0

Voditeljka emisije "Ekskluziv" Jelena Žeželj nedavno je u intimnoj atmosferi njenog beogradskog doma i u krugu najbližih prijatelja i članova porodice proslavila dvadeset sedmi rođendan. Prepoznatljivo lice televizije "Prva" posebno je dirnuo poklon njene majke, zlatni lančić sa priveskom u obliku krsta, koji će, kaže, zauvek nositi kao amajliju. To nije jedini razlog za sreću lepe brinete, koja je za magazin "Hello!" progovorila o iznenadnoj ljubavi, koju je doživela dok je bila na letnjem odmoru u Americi.
- Celog života sanjala sam da ću upoznati svog princa i najzad mi se to desilo. On je pravi muškarac koji ume da se ponaša prema ženi i presrećna sam što sam ga najzad srela - počinje priču Jelena, opisujući sudbinski susret sa tridesetčetvorogodišnjim muškarcem koji je osvojio njeno srce.
- Kada sam stigla u Ameriku, sa porodicom mog strica, kod koga sam boravila, otišla sam na jednu veridbu, na kojoj se našao i muškarac koji je osvojio moje srce. Čim sam ga prvi put videla, osetila sam da je on taj, a posle prvog poljupca pomislila sam da ćemo celog života biti zajedno. Uverena sam da je naša ljubav bila sudbinska - kaže Beograđanka, koja uživa u romansi koju je otpočela pre dva i po meseca sa sedam godina starijim dečkom Nemanjom.
- Uživam u svakom trenutku. Nemanja je prelep, zgodan, inteligentan i pažljiv, a na prvom mestu su moja osećanja prema njemu. Prija mi što je stariji, jer se osećam zaštićeno i njegova zrelost i životno iskustvo ulivaju mi sigurnost. Lepo je kada znaš da te neko čuva i pazi onako kako on to čini.
Izabranik lepe voditeljke poreklom je iz Srbije, a u Sjedinjenim Državama se uspešno bavi finansijskim poslovima.
- Rano je otišao iz Srbije, srednju školu pohađao je u Grčkoj, potom se preselio u Madrid, gde je završio španski jezik, a onda je otišao u Ameriku gde je završio fakultet za finansije. Njegova porodica živi u Srbiji, ali su mu u vreme kada sam ja boravila u Americi bili u poseti i zaista su predivni ljudi - kaže Jelena, presrećna što će sa Nemanjom otpočeti zajednički život u Americi.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jelena zezelj