Kris Džener uživa u vezi sa 17 godina mlađim partnerom

Kris Džener uživa u vezi sa 17 godina mlađim partnerom

Autor: | 05/11/2014

0

Kris Džener, majka popularnih sestara Kardašijan uživa u novoj ljubavi. Njen novi emotivni partner je četrdesetjednogodišnji Kori Gembl. Popularna zvezda rijalitija fotografisana je sa 17 godina mlađim momkom nakon povratka sa odmora u Meksika.

Naime, nekoliko članova popularne porodice Kardašijan - Džener boravilo je u ovoj latinoameričkoj državi na odmoru i vratili su se privatnim avionom. Zajedničku fotografiju koja je nastala prilikom njihovog sletanja u Los Anđeles na svom profilu na Instagramu objavila je Kloi Kardašijan, a mnogo njenih pratilaca na ovoj društvenoj mreži pitalo se ko je tamnoputi muškarac koji stoji pored Kris. Kasnije se ispostavilo da je u pitanju Kori Gembl, ali i da Kim Kardašijan i njena majka Kris imaju isti ukus za muškarce, jer se ne može ignorisati činjenica kako ovaj muškarac veoma podseća na repera Kanjea Vesta.
Izgleda da Kris nije dugo trebalo da preboli razvod od supruga Brusa Dženera, koji je odnedavno u vezi sa njenom najboljom drugaricom, te će rijaliti o Kardašijanovima, najverovatnije, uskoro imati nove junake.

Autor: Life Content
Foto: Khloe Kardashian / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kris džener