Ivana Selakov umesto Cece snimila duet sa Lukasom "Ko će tebe da oplače"

Ivana Selakov umesto Cece snimila duet sa Lukasom "Ko će tebe da oplače"

Autor: | 07/11/2014

0

Uprkos tome što je Svetlana Ceca Ražnatović pristala da sa svojim kolegom Acom Lukasom snimi duet za potrebe predstave "Ljubav u doba kokaina", od nove, treće, zajedničke numere neće biti ništa. Autorka romana i producentkinja pozorišnog komada Simonida Milojković, objasnila je da će umesto najavljenog dueta Cece i Ace, glasove ipak "ukrstiti" dobro uigrani duo Lukas i Ivana Selakov.
Folk diva Ceca Ražnatović objasnile je zbog čega je odustala od dueta.
- Nažalost, prehladila sam se i promukla baš na dan kada je trebalo da sa Lukasom u studiju otpevam song za predstavu 'Ljubav u doba kokaina'. Pošto sam već sutradan morala na put, a premijera je za dva dana, predložila sam Simonidi da angažuje Ivanu Selakov jer devojka odlično peva. Iako sam zbog bolesti bila sprečena da neposredno učestvujem u ovom projektu, koji ima za cilj prevenciju narkomanije kod mladih, svim srcem sam uz Simonidu i ekipu predstave i duboko verujem da rade pravu stvar i šalju dobru poruku mladima. Preporučujem svima da pročitaju knjigu 'Ljubav u doba kokaina' i pogledaju predstavu jer sam i ja bila veoma potresena kada sam čitala.
Njena "zamena", pop pevačica Ivana Selakov rado je prihvatila da po treći put snimi duet sa Acom.
- Kada su me Lukas, Marko i Simonida pozvali da otpevam song za predstavu 'Ljubav u doba kokaina', odmah sam pristala jer želim da dam doprinos borbi protiv narkomanije. Pesma je odlična, prava rok stvar i stvarno sam uživala dok smo je Lukas i ja snimali. Nažalost, u ponedeljak idem u Dubai pa neću biti na premijeri, ali jedva čekam da dođem na neko od sledećih izvođenja.
O predstavi za koju je radio muziku Aca Lukas kaže:
- Predstava je fenomenalna! Bio sam na jednoj od generalnih proba i verujte da mi je u jednom trenutku pozlilo dok sam gledao kakvu agoniju glumci preživljavaju na kokainu. Gledajući njih, video sam sebe u prošlosti. Marijana i Marko su toliko verno odigrali da sam se sve vreme ježio dok sam ih gledao. To što učestvujem u ovoj predstavi jeste jedna od najpametnijih stvari koje sam u životu uradio. Ako samo jedan čovek zbog ovoga reši da nikada ne proba drogu – biću najsrećniji čovek na svetu.
Simonida Milojković, autorka romana i producentkinja predstave "Ljubav u doba kokaina" ispričala je kako je našla zamenu za folk divu i opisala saradnju sa Ivanom Selakov.
- Kada me je na dan snimanja songa pozvala Ceca i prošaputala, jer nije mogla da govori koliko je promukla, da ne može da peva zbog prehlade, pomislila sam: 'O, Bože, da li je moguće da toliko nemam sreće?' Počela sam da je molim: 'Molim te, ozdravi do večeras, molim te ozdavi, za nekoliko dana je premijera, ja ne znam šta ću sad...' Nasmejala se i rekla: 'E, kad bi to tako moglo. Kao da ja volim što sam se razbolela!' Međutim, brzo smo našli rešenje. Kada sam pozvala Ivanu Selakov, devojka je samo rekla: 'Naravno!'. Otkazala je sve obaveze za to veče i došla na snimanje. Pokazala je da je veliki čovek i drug i pravi profesionalac. Maestralno je otpevala pesmu, skroz u rok maniru i jedva čekam da je ljudi čuju.  
Premijera predstave "Ljubav u doba kokaina" u kojoj glavne uloge tumače Marijana Mićić i Marko Marković zakazana je za 10. novembar u Ustanovi kulture Vuk Karadžić na sceni Kult.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin