Mirjana Karanović: Prvi put u ulozi reditelja

Mirjana Karanović: Prvi put u ulozi reditelja

Autor: | 08/11/2014

0

Pošto je prošle godine debitovala u pozorišnoj režiji, naša proslavljena glumica Mirjana Karanović odlučila je da svoje iskustvo i znanje iz oblasti "sedme umetnosti" primeni i na režiranje filmova. Poznata glumica okupila je odabranu glumačku ekipu, u kojoj će se naći značajna imena srpske glume.
- Tačno je da snimam film, ali ne bih volela da više govorim o tome - potvrdila je ekskluzivno saznanje našeg magazina Karanovićeva, ne želeći unapred da priča o projektu na kome uveliko radi.
- Ne želim da pričam o tome dok ne završimo film, da ne baksuziram. Bolje da ga prvo napravim pa da pričam o njemu, nego da pričam unapred - iskrena je umetnica, koja se nada da će realizaciju ovog ostvarenja privesti kraju početkom sledeće godine.
Pre godinu dana pred beogradskom publikom imala je pozorišnu premijeru svog rediteljskog debija predstavom "Psihoza u 4 : 48", rađenu po tekstu Sare Kejn. Prvo izvođenje upriličeno je na sceni Bitef teatra, i glumci su se na kraju poklonili oduševljenoj publici.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin