Ana Bebić: Premijera singla "Smajli" zakazana za sredu

Ana Bebić: Premijera singla "Smajli" zakazana za sredu

Autor: | 10/11/2014

0

Nakon duže pauze, pevačica Ana Bebić vraća se na muzičku scenu novim singlom „Smajli“ koji je već mesecima pažljivo pripremala. Reč je o brzoj i energičnoj numeri namenjenoj mladoj populaciji, ali u kojoj se može pronaći gotovo svaka žena. Autori singla su Anin dečko Filip Miletić i njegov dugogodišnji saradnik Miloš Roganović, a istovremeno sa pesmom objaviće i spot „napravljen u radionici“ produkcije „IDJ Videos“. Ekranizacija je ambiciozno osmišljenja sa odličnim koregrafijama i plesačima iz „Zilenijuma i Dance Factory-a“.

Premijera „Smajlija“ će biti u sredu na „YouTube-u“, „Facebook-u“ i „Twitter-u“, a dvadesetosmogodišnja pevačica veoma je uzbuđena i sa nestrpljenjem iščekuje reakcije publike.
Ana je napravila muzičku pauzu od skoro dve godine, kada je poslednji put u duetu sa Severinom objavila singl „Italijana“ koji je bio najveći hit prošlog leta. U međuvremenu je bila posvećena obavezama na fakultetu, a pošto je nedavno upisala četvrtu godinu studija, došlo je vreme da se malo više posveti muzičkoj karijeri.

Autor: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin