Rikadro Kaka i Kerol Seliso: Razvod nakon devet godina braka

Rikadro Kaka i Kerol Seliso: Razvod nakon devet godina braka

Autor: | 11/11/2014

0

Uprkos tome što se o braku fudbalera Rikarda Kake (32) i njegove supruge Kerolina Seliso (27) pričalo kao o idiličnoj vezi, ovoj ljubavnoj bajci došao je kraj. Supružnici se razvode nakon devet godina braka, kojem je prethodilo tri godine zabavljanja. Informaciju o razvodu potvrdio je i fudbalerov portparol.
Kerol je nedavno i sama priznala da u njihovom braku ima problema.
- Svaka veza, bila duga 10 godina ili samo godinu dana, prolazi kroz krize. Krize mogu biti i korisne. Svaka kriza je prilika da se izgradimo kao osobe i nakon svega izađemo jači nego pre. Nas dvoje imamo krize svake godine i to je normalno - prokomentarisala je nedavno u jednom intervjuu glasine o problemima u braku, ali čini se da ovog puta nisu uspeli da reše nesuglasice i zajedno su odlučili da je najbolje da se rastanu.
Šuška se kako je do razvoda došlo jer se par udaljio nakon što je Kaka počeo da igra za američki fudbalski klub “Orlando city”. Međutim, ima i onih koji tvrde da je razvod usledio kao posledica Rikardove nevere. On je, navodno, od prošle godine u vezi sa Mis Brazila Žakelin Oliveira (21).
Brazilski fudbaler poznat je po svojoj religioznosti, često je ponosno isticao kako Bibliju uvek nosi sa sobom, te da deo svoje zarade vraća Bogu, a da je u brak, kao i njegova supruga, stupio nevin. Popularni Brazilac je pre nekoliko meseci na svom Instagram profilu objavio idiličnu porodičnu fotografiju, zahvalio se Bogu na porodici i naveo kako su mu oni na prvom mestu.
Par je u vezi od 2001, a venčali su se 2005. godine. Tokom braka dobili su dvoje dece, sina Luku  (5) i kćerku Izabelu (3).

Autor: Life Content

Foto: Kaka / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Rikardo Kaka