Iva Smiljanić: Provod u Parizu

Iva Smiljanić: Provod u Parizu

Autor: | 14/11/2014

0

Voditeljka "Prve" televizije Iva Smiljanić prošle nedelje boravila je u Parizu. Iako je u "gradu svetlosti" provela samo dva dana, nije propustila priliku da obiđe najvažnije znamenitosti i iskoristi priliku da uživa u čarima francuske prestonice.
- Obožavam Francusku, pogotovo južni deo, koji je sličan nama po mentalitetu. Volim sve što je vezano za njihovu kulturu i jezik, pa sam na neki način frankofil. Dopada mi se i njihova kinematografija, što ne mogu da kažem i za hranu. Ne volim iznutrice i džigerice, što oni obožavaju, ali mi se dopadaju njihovi divni kroasani. Pariz je ogroman grad i volim da budem u ravnoj obući kada ga obilazim, kako me ne bi bolele noge - kaže voditeljka emisije "Ekskluziv" za "Hello!". Priča i da je uspela da poseti kulturne znamenitosti.
- Ovo nije prvi put da sam u Parizu, ali za razliku od prethodnih, samo sam otišla i slikala se pored "Ajfelovog tornja", jer, nažalost, nisam imala vremena da sačekam red i da se popnem na drugi ili treći sprat. Prošetala sam se ulicom Šamps Elize, kao i čuvenom Avenijom do "Trijumfalne kapije". To su ovoga puta bile moje destinacije za fotografisanje. "Luvr" sam već nekoliko puta obišla, ali ovoga puta nije bilo vremena za umetnost.
Voditeljki je u gradu ljubavi nedostajao samo dečko Petar Gajić, njen kolega iz informativne redakcije, sa kojim se zabavlja već nekoliko meseci:
- Bila sam kratko, ali zahvaljujući savremenoj tehnologiji sve vreme smo bili na vezi. To nam olakšava da budemo zajedno kada je jedno od nas dvoje u Beogradu, a drugo negde daleko.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin