Ešton Kučer otkrio kako je odabrao ime za kćerku

Ešton Kučer otkrio kako je odabrao ime za kćerku

Autor: | 15/11/2014

0

Glumac Ešton Kučer, koji je pre mesec dana sa verenicom Milom Kunis dobio kćerku Vajat Isabel, nedavno je gostovao u emisiji „Conan Tuesday Night“, u kojoj je prvi put pričao o promenama u životu od kada je postao otac. Zvezda serije „Dva i po muškarca“ otkrila je kako su on i njegova partnerka smislili ime za kćerku.
- Imali smo spremno drugo ime, ali tokom Miline trudnoće shvatili smo da se energija tog imena ne uklapa sa energijom bebe koja je bila u stomaku - rekao je Kučer i dodao da je ime Vajat smislio sam na utakmici „Lejkersa“ tako što je u sebi izgovarao različite reči, a Mili se predlog odmah dopao. Drugo ime Isabel dali su joj zato što je Milin deda jevrejskog porekla.
Tridesetšestogodišnji glumac je u intervjuu otkrio i mnoge druge detalje iz porodičnog života, na primer, da on i supruga nemaju dadilje i da sve poslove oko bebe obavljaju sami, da su kćerki otvorili imejl adresu, ali i da je tek sada shvatio šta znači roditeljska ljubav.
- Kada sam postao otac, poželeo sam da odmah pozovem svoje roditelje i da im se izvinim što do tada nisam shvatao koliko oni meni vole - objasnio je Kučer.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin